Dženifer Lopez proglašena ikonom stila: Nezaboravna izdanja koja su latino divi donela laskavu titulu (foto)

Autor:

17.04.2019 16:18

Foto:

Foto:



Ovu godinu glumica i pevačica Dženifer Lopez pamtiće po lepom. Romansu sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom podigla je na viši nivo, par se prošlog meseca verio na  plaži na Bahamima, a budući mladoženja se isprsio za dijamantski prsten od milion i po dolara.

Odbrana ljubavi: Dženifer Lopez o tvrdnjama da je verenik vara

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 12, 2019 at 9:21am PDT

A ovih dana je dobila i priznanje na koje je čekala punih 20 godina. Lopezovu je Udruženje modnih dizajnera Amerike proglasilo ikonom stila, a kako se navodi u saopštenju, pevačica je modnim odabirima uticala na svetsku modnu industriju.

U jeku skandala: Kako su Aleks i Džej Lo reagovali na glasine o preljubi

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 20, 2019 at 10:29am PDT

Priznanje će joj biti uručeno na svečanoj ceremoniji  koja će se održati u Njujorku nešto kasnije ove godine.

Seksi poruke i nepristojne fotke: Oglasila se još jedna “ljubavnica” Aleksa Rodrigeza

- Stil Dženifer Lopez je odvažan, nesputan i uvek nezaboravan - rekao je Stiven Kolb, predsednik Udruženja modnih dizajnera Amerike i dodao - Dizajneri, uključujući veliki broj članova ovog druženja, uživaju da je oblače bilo za scenu, bilo privatno.

Ovo su samo neka od nezaboravnih izdanja latino dive koja su joj bezbedila laskavu titulu, a kojom su pre nje bile počastvovane Bijonse i Rijana. #gallery-32 { margin: auto; } #gallery-32 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-32 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-32 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Maja Gašić

Autor