Omiljeni komad Viktorije Bekam: Suknja za sve prilike (foto)

Autor:

08.02.2018 15:24

Foto:

Foto:



Osamdesetih godina prošlog veka su bile ultimativni hit. Svaka dama koja je držala do stila, u svom garderoberu je imala makar jednu plisiranu suknju.


Ovaj lepršavi, ženstveni model nekoliko godina unazad se vratio se na velika vrata među modne trendove, ali razlika u odnosu na osmedesete jeste što ih možete nositi u gotovo svim prilikama – od sportskih do elegantnih.

A post shared by fashion & art (@naar_moda) on Jan 29, 2018 at 10:39pm PST


Plisirane suknje savršeno se uklapaju i u formalan i ležeran stajling, bilo da ih kombinujete sa čizmama, salonkama na visoku potpeticu ili patikama. A da je zaista tako, potvrđuje i Viktorija Bekam, modna kreatorka i stilistkinja kojoj je ovo omiljeni komad!

A post shared by Mark Diggle (@markdiggle) on Feb 8, 2018 at 3:44am PST


Bivša spajsica, koja je nedavno najavila okupljanje starog benda, ovih dana boravi u Njujorku, a kao i uvek svojim stajlingom je oduševila modne stručnjake.

A post shared by Blog (@_vogue_lifestyle) on Feb 7, 2018 at 8:11pm PST


Crnu, maksi plisiranu suknju ukombinovala je sa “oversize” džemperom oker boje i dubokim čizmama s debljom petom u sličnoj nijansi.
Prošle godine je suknju gotovo identičnog modela, ali od nežnog roze pliša nosila sa belom košuljom i dubokim belim cipelama.


Za razliku od vremena kada je bila u grupi "Spice Girls" i kada je nosila jarke boje, Viktorija je već godinama unazad verna nešto "smirenijim" tonovima, poput teget, crne, oker, bež...

A post shared by fashion (@classy_chic_inspo) on Feb 7, 2018 at 6:04pm PST

Maja Gašić

Autor