Kejt Midlton: Besprekorno izdanje za prvo pojavljivanje posle porođaja (foto)

Autor: Svetlana Stojaković

24.04.2018 13:24

Foto:

Foto:Kejt Midlton porodila se juče i na svet donela dečaka, a samo nekoliko sati kasnije pojavila se u javnosti držeči u naručju svoje treće dete.

Stigla treća kraljevska beba: Porodila se Kejt Midlton (foto)

U londonsku bolnicu po suprugu je stigao princ Vilijam u pratnji njihovo dvoje dece, četvorogodišnjeg Džordža i dvogodišnje Šarlot.

Iako se porodila nekoliko sati ranije nasmejana vojvotkinja od Kembridža pojavila se besprekorno sređena za šta je, kako prenose strani mediji, bio zadužen čitav tim za ulepšavanje.

Samo nekoliko sati nakon rođenja sina, njena dugogodišnja stilistkinja Nataša Arčer viđena je kako odlazi iz londonske bolnice St. Mary's. Arčerova se tradicionalno brine o modnim izdanjima Kejt Midlton tokom njenih službenih angažmana i svetskih turneja, a veruje se da je ona lično vojvotkinji uručila haljinu Dženi Pekam koju je dizajnerka kreirala samo za nju.

Објава коју дели Lara Moon (@lara_moon95) дана 24. Апр 2018. у 4:06 PDT

Kejt Midlton izašla iz bolnice: Prve fotografije tek rođenog princa (foto)

Pored stilistkinje još jedan ključni član tima za ulepšavanje britanske princeze je lična frizerka Amanda Kuk Taker koja je zaslužna za vojvotkinjine frizure od 2012. godine.

Prema navodima medija još jedan razlog brzog odlaska Kejt Midlton iz bolnice leži u ogromnom interesovanju javnosti i gužvi koje se stvaraju u blizini bolnice. Najzagriženiji fanovi engleske kraljevske porodice ispred bolnice često kampuju nedeljama, a ograničenja parkiranja u okolini bolnice mnogima predstavljaju veliki problem. Vojvotkinja, naravno, nije jedina majka koja očekuje prinovu u londonskoj bolnici St. Mary's, a buka i gužva koje se stvaraju zbog dolaska prinove u kraljevskoj porodici mnogi ne dočekuju s oduševljenjem.