Jeleni Ivanović Tomašević dodeljena Gloria glam nagrada za damu od stila

Autor:

15.05.2018 11:12

Foto:

Foto:



Modna manifestacija 43. Belgrade Fashion Selection završena je dodelom nagrada u restoranu "The Twenty Two" hotela Metropol , a jedna od naših najuspešnijih manekenki Jelena Ivanović Tomašević ponela je titulu "Gloria glam dame od stila".

Tradicionalno magazin Gloria dodeljuje Gloria glam damama koje su se na domaćoj javnoj sceni izdvojile stilom, elegancijom i glamurom. Glavni i odgovorni urednik magazina Gloria, Boris Jakić, obrazložio je izbor za ovu nagradu.

- Promovišući na najlepši način sintagmu najboljih poznavalaca igle i konca, kao i suštine dizajna, kako manje često znači više, Jelena Ivanović Tomašević uvek deluje svetski. Na njoj i najjednostavniji komadi izgledaju glamurozno, uprkos tome što na licu nema ni prstohvat šminke. Za više od 20 godina prisustva na javnoj sceni nije prešla na drugu stranu ulice, tamo gde stanuju površnost i jeftina senzacija.

Pored Jelene, među nagrađenima su bili i dizajneri Boško Jakovljević i Ana Ljubinković, glumica Marija Bergam, kreatorka Tijana Milutinović, fotograf Nenad Karlić, šminker Marko Nikolić, manekeni Teodora Tomić i Igor Ivanović...

Nagrada "Dragana Ćosić"  je ustanovljena prošle godine sa željom da se ne zaboravi doprinos domaćoj  modi novinarke Studija B koja je bila velika podrška našim modnim kreatorima ali i oličenje stila, dodeljena je Suzani Zlatanović – Luni Lu.

Glamuroznom događaju u hotelu Metropol prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti...

 

Maja Gašić

Autor