Rijana zna kako da obraduje žene: Puštena u prodaju nova kolekcija donjeg veša, dame satima čekaju na kupovinu (foto/video)

Autor:

15.05.2018 18:58

Foto:

Foto:



Samo tri dana pošto je prošetala crvenim tepihom Met bala u njujorškom Metropoliten muzeju i svojim upečatljivim stajlingom kao i mnogo puta ranije ukrala šou svim okupljenim svetskim zvezdama, Rijana je ponovo u centru pažnje modnog sveta.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 11. Мај 2018. у 4:23 PDT

Najveća zabava u modnoj industriji održana je prošlog ponedeljka u Metropoliten muzeju, a tema ovogodišnje ceremonije bila je “Nebeska tela: Moda i katolička imaginacija”, što se videlo na smelim odevnim kombinacijama gostiju.

Nebeska tela, moda i provokacija: Sve haljine Met Gala večeri 2018. (foto)

Nepresušna tema svetskih medija: Rijanine butine u centru pažnje (foto)

Poznati su se na crvenom tepihu pojavili inspirisani papskom odorom, verskim motivima i istorijom. Pored Ane Vintur, ove godine su domaćice večeri bile i advokatica Amal Kluni, dizajnerka Donatela Versače i pevačica Rijana, koja je na glavi imala stilizovanu mitru, a zbog celokupnog provokativnog stilskog izdanja pevačica sa Barbadosa od jednog dela modne kritike dobila je titulu "seksi kardinala".

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 7. Мај 2018. у 9:28 PDT

I još se nije slegla prašina zbog njenog Met Gala izdanja, a popularna RiRi je uzburkala javnost novom kolekcijom donjeg veša koji se upravo pojavio u prodaji.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 10. Мај 2018. у 8:11 PDT

Pod nazivom "Savage X Fenty", kolekcija sa Rijaninim potpisom zvanično je puštena u prodaju, ali dame koje žele da dođu do komada s potpisom muzičke zvezde, moraće da budu veoma strpljive jer će, kako pišu američki mediji, satima čekati na kupovinu.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 10. Мај 2018. у 9:17 PDT

Originalni modni dodatak: Torba bez koje ne mogu Bijonse, Džesika Alba i Rijana

Rijanaa je u ovoj kolekciji dizajnirala grudnjake velikog raspona veličina, od 32A do 44DD, kao i donji veš u veličinama od XS do 3XL. Samo 12 sati nakon lansiranja kolekcije, većina donjeg veša velikih konfekcijskih brojeva je rasprodata.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 1. Мај 2018. у 10:10 PDT

Nova kolekcija namenjena svim damama: Donji veš s Rijaninim potpisom i u plus size izdanju (foto)

Budući da se pevačica odlučila na većinsku internet prodaju, pojedini kupci su satima čekali samo da uđu na njenu stranicu Savage X Fenty.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 24. Апр 2018. у 9:33 PDT

Modni kritičari predvideli su muzičkoj zvezdi veliki uspeh još pre lansiranja kolekcije, a seksi veš za žene svih veličina i oblika tela definitivno se pokazao kao pun pogodak. Inače, Rijana je kako je rekla, na ideju dizajniranja donjeg veša došla kada nije mogla da pronađe idealnu boju grudnjaka i veša koji je joj je bio neophodan zbog providne haljine koju je nosila na reviji Council of Fashion Designers of America.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 6. Мај 2018. у 10:03 PDT

Spojila nespojivo: Rijana u omiljenom modnom brendu od glave do pete (foto)

Rijana je prošle godine pokrenula liniju šminke Fenty Beauty koja se pokazala veoma uspešnom, a pevačica ima i svoju modnu liniju Fenty Puma.