Postoji razlog: Zašto Viktorija Bekam na kraljevskim proslavama uvek nosi tamne boje

Autor:

26.05.2018 20:00

Foto:

Foto:



Kad se jedna od najpopularnijih britanskih dizajnerki, neprikosnovena modna ikona Viktorija Bekam, pojavi na jednom gala događaju kao što je kraljevsko venčanje, svi očekuju da svojim stajlingom zaseni sve zvanice.

Viktorija Bekam je modna ikona, ali na kraljevskom venčanju je bila u Dejvidovoj senci (foto)

Upravo zato je za mnoge bilo iznenađenje kada se na venčanju princa Harija i Megan Markl pojavila u lepoj, ali prilično neupadljivoj haljini teget boje.

Kraljevska venčanja u poslednjih 70 godina: Od Elizabete do Megan – čija haljina je najlepša? (foto)

Iako se ne može poreći da je izgledala šik u kreaciji koju sama potpisuje u kombinaciji sa kontrastnim crvenim salonkama, po mnogima je bila u senci supruga Dejvida.

Upečatljiv stajling na unukovom venčanju: Zašto kraljica Elizabeta nosi garderobu jarkih boja

Po mnogima, najreprezentativniji predstavnik porodice Bekam na venčanju vojvode i vojvotkinje od Saseksa nije bila slavna dizajnerka, već bivši fudbalski as.

Modno pravilo ili nešto drugo: Zašto Viktorija Bekam ne skida naočare za sunce

 

@casa_de_jack је поделио/ла објаву дана 25. Мај 2018. у 1:17 PDT

Slično je bilo i pre sedam godina kada su se Bekamovi pojavili na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton. Viktorija je bila trudna sa ćerkom Harper, zbog čega je odabrala široki model, ali opet tamnoplave boje

Modni detalj od velike važnosti: Elizabeta na diskretan način podržala izabranicu omiljenog unuka (foto)

 

Mornarskoplavu je nosila i 2017. godine prilikom dodele ordena britanskog carstva u Bakingemskoj palati. Kada je Dejvidu dodeljeno isto priznanje 2003, Viktorija je bila u crnom.

Megan Markl: Savršen autfit za prvo pojavljivanje nakon venčanja (foto)

 

Karolina Kastiljano, britanska dizajnerka venčanica je za Marie Clair objasnila da to nije nimalo slučajno, Po njenom mišljenju Viktorija u ovakvim prilikama bira tamne boje jer ne želi da skreće pažnju na sebe.

Viktorija Bekam predstavila novi trend koji će Srpkinje teško prihvatiti (foto)

Raznežila se: Venčanje Megan i Harija je dokaz da Viktorija Bekam ume da se nasmeje (foto)

- Viktoriji pristaju sve boje, ali u mornarskoplavim kombinacijama izgleda izuzetno šik. Kad su kraljevska venčanja ili neki drugi važni događaji u pitanju, verujem da dosta razmišlja o tome da svojom pojavom i modnim odabirom ne zaseni mladu, odnosno članove kraljevske porodice.

Maja Gašić

Autor