Mladalački šik Jelene Đoković: Belo za trijumf na Vimbldonu (foto)

Autor:

16.07.2018 13:15

Foto:

Foto:



Najprestižniji teniski turnir okupio je slavne ličnosti iz celog sveta, a osim predstavnika britanske monarhije, Kejt Midlton, Megan Markl i princa Vilijama, među najzapaženijim u publici su bile i supruge i devojke učesnika Vimbldona.

Novak i Jelena Đoković: Romantična proslava četvrte godišnjice braka

Novak Đoković se trujumfalno vratio tenisu pobedom na njemu najomiljenijem grend slemu, a njegova supruga Jelena Đoković svojim modnim odabirima još jednom je dokazala da joj Ana Vintur nije bez razloga posvetila tri stranice u prestižnom Vogu.

Emotivni susret sa sinom: Stefanov prvi aplauz i poljupci za tatu Novaka (foto/video)

Od prvog trenutka od kada je svetska javnost upoznala Novakovu suprugu, komentarisao se njen stil, a modni stučnjaci joj gotovo nikada nisu našli manu. Tako je bilo i ovoga puta. Bez trunke šminke, napetog izraza lica, Jelena je bodrila supruga sa tribina, a veštom oku modnih znalaca nisu promakle njene neprikosnovene odevne kombinacije.

Tenis se vratio kući: Novak osvojio Vimbldon

Već od prvog dana bilo je jasno da će majka četvorogodišnjeg Stefana i desetomesečne Tare ostati verna svom stilu...

 

U publici samo odabrani: Britanska elita došla da gleda Đokovića (foto)

Mladalačku mini haljinu s karnerom potpisuje poznatni brend Joie Acey.

Na Novakovom meču sa Kačanovim, Jelena je nosila sličan model haljine, ali ovog puta izraženijeg dezena.

Bravo, Nole! Srećno u finalu: Kad dame navijaju za najboljeg srpskog tenisera (foto)

 

Za prvi deo polufinalnog meča (koji je zbog zakona o javnom redu i miru prekinut u 23h) sa Rafaelom Nadalom, Jelena je ostala verna cvetnom printu. Uz haljinu nežnog cvetnog dezena, koji je i ove godine ultimativni hit, uparila je kratku teksas jaknu.

Vojvotkinje prate Đokovića: Kejt Midlton i Megan Markl na polufinalu Vimbldona (foto)

 

Lavovska borba Noleta i Rafe nastavljena je sutradan u podne, a gospođa Đoković se ovog puta odlučila za omiljene prugice. Inače, Jelenu smo često imali prilike da viđamo u haljinama od trikotaže na pruge, a za polufinale je odabrala strukirani model sa suknjom u gloh.

Najveća podrška: Šta je Jelena poručila Novaku nakon pobede (video)

 

S obzirom na velike probleme s kojima se suočio u proteklih 15 meseci, malo ko je verovao da je Nole favorit u meču protiv Kevina Andersona, ali ne i njegov tim. Jelana je očekivala da će Novak pobediti, što se moglo i zaključiti po njenom smirenom izrazu lica, a koga nije bilo na svim prethodnim mečevima. Finale Vimbldona je zahtevalo nešto elegantniji stajling, pa se ponovo odlučila za strukiranu mini haljinu, ovog puta bele boje i sa interesantnim radom, a kosu je uplela u interesantnu pletenicu.

Novak Đoković nakon pobede nad Nadalom: Ovo su mečevi za koje živim

 

Svedeno, šik i mladalački - termini su kojima su modni stručnjaci opisali Jelenine besprekorne kombinacije na ovom prestižnom turniru.

Po završetku turnira, uveče je tradicionalno održana gala proslava za pobednike Vimbldona, a Jelena je modnu dominaciju i Novakov veliki trijumf potvrdila još jednom besprekornom belom haljinom.

 

Maja Gašić

Autor