Plisirana suknja, visoke potpetice i širok osmeh: Rođendanska kreacija Megan Markl u centru pažnje (foto)

Autor:

05.08.2018 16:35

Foto:

Foto:



Za nju ova godina je bila puna novih životnih uzbuđenja, a ko zna šta je sve čeka u 37. godini. Biće to rođendan koji će Megan Markl sigurno pamtiti više od svih prethodnih, budući da joj je prvi u ulozi vojvotkinje od Saseksa.

Boja nove generacije: Trend koji je osvojio Megan, Kejt i Melaniju (foto)

Premda bi mnogi očekivali da članovi britanske kraljevske porodice rođendane obeležavaju raskošnim i glamuroznim proslavama, jedno od pravila kojih se moraju pridržavati su dostojanstvene, intimne proslave u krugu porodice.

Romantika na kraljevski način: Zajednički monogram princa Harija i Megan Markl u znaku ljubavi (foto)

Prošle godine, podsetimo, Megan i princ Hari su njen rođendan proslavili na safariju u Africi, a juče umesto na zabavi, 37. rođendan provela je na venčanju najboljeg prijatelja svog supruga, princa Harija, Čarlija Van Straubenzeja i Dejzi Dženks.

Megan je ponovo zablistala i ukrala svu pažnju kada je ispred crkve Svete Marije Device u Frenšamu stigla držeći za ruku svog supruga, princa Harija. Pojavila se u tamno plavom izdanju, kreaciji bez rukava sa plisiranom suknjom malinasto zelenih, belih i ružičastih delova uz klač torbicu i salonke visokih potpetica uz neizbežni šeširić i široki osmeh na licu.

Posebna nota prirodnog izgleda: Novi trend u kozmetici po uzoru na Megan Markl

Od kako se udala za princa Harija, Megan je postala modno konzervativnija, a princezi Judžini, sestrični princa Harija postala je modni uzor jer je u više navrata pokazala kako kopira vojvotkinju od Sasesksa.

Zanimljivo je da je njen rođendan bitan i za kraljicu Elizabetu II jer je na taj dan rođena i njena majka Elizabet Baus Lion. Nosila je nadimak Kraljica Elizabet, Kraljica majka kako ne bi došlo do zabune s ćerkom.

Uvrede na rođendan: Megan Markl doživela neprijatnost od sestre (foto)

Megan Markl je ove godine obeležila rođendan prisustvovajući venčanju bliskog prijatelja princa Harija. Megan je objasnila da ju je njena majka Dorija Regland od malena učila da svoj rođendan tretira kao Novu godinu, odnosno dan u kojem će staviti naglasak na neke nove odluke i nove životne ciljeve. O tome je Megan Markl već odavno pisala i na svom blogu "The Tig", koji je vodila pre nego što je postala zvanična članica britanske kraljevske porodice, a u kojem je još za 33. rođendan otkrila koja su njene najveće rođendanske želje, a njih se drži i danas.

Otac Megan Markl: Moja ćerka je uplašena životom koji trenutno vodi

-Više iznenađenja, više avantura i više mogućnosti za rast i razvoj - to je ono što lepa vojvotkinja želi za rođendan.