Biljana Tipsarević: Ćerka je moja najveća životna inspiracija i ponos

Autor:

29.08.2018 18:30

Foto:

Foto:



Modna dizajnerka Biljana Tipsarević (35) koja je ove godine proslavila osam godina bračne sreće sa teniserom Jankom (34), nedavno je u Parizu imala uspešnu promociju svog brenda “Emilie by Biljana Tipsarević”.

Ekskluzivno Biljana i Janko Tipsarević: Ljubav potvrđena na iskušenjima

Biljana, vi gradite veoma uspešnu karijeru u svetu mode. Šta sledeće planirate?

- Ova godina je jedna od lepših u mojoj profesionalnoj karijeri. Pre mesec dana napravila sam veliki korak na svetskom tržištu sa brendom “Emilie by Biljana Tipsarević”, koji sam plasirala u Parizu. Oduvek sam želela da jednom kolekcijom pomirim modni ukus žena na različitim meridijanima sveta i upravo sam ovim to i uspela. Kreacije odišu elegancijom i naglašenim luksuzom u materijalima. Sofisticiranost je i ovoga puta bila moj modni imperativ. Brend na međunarodnom tržištu nosi ime naše kćerke, moje najveće životne inspiracije i ponosa - ispričala je Biljana u razgovoru za "Gloriju".

Biljana i Janko Tipsarević o ćerki: Emili je draži reket od haljinica

- Ovo jeste ostvarenje mog profesionalnog sna, ali svakako ne planiram da se tu zaustavim. Predano radim i zajedno sa svojim timom radujem se novim poslovnim izazovima. Najsrećnija sam zbog toga što su naše dame zadovoljne onim što mogu da pronađu u mom prodajnom salonu. Svaka kolekcija ima segment večernjih haljina, odela koja su odličnog kroja i pristupačna našem tržistu, kao i ostale propratne odevne komade koji se mogu kombinovati za dnevne i večernje prilike. Venčanice zauzimaju posebno mesto i sa uživanjem se radujem izradi svake. Pružamo i posebnu uslugu na zakazivanje, a to je rad po meri i specijalno izrađen unikatan model koji osmislim za naše devojke koje žele da ponesu nešto jedinstveno.

Janko Tipsarević: Zahvaljujući Biljaninom pozitivnom duhu i njenoj veri u mene prebrodio sam najteže trenutke

Maja Gašić

Autor