Od Versačea do Miu Miu: Volani - romantični trend koji je osvojio svet (foto)

Autor:

30.08.2018 15:00

Foto:

Foto:



Topovi sa volanima više nisu rezervisani samo za junakinje meksičkih serija već se intenzivno viđaju na modnim pistama, pa i na ulicama poznatih metropola. Ponosno ih nosi Điđi Hadid, priključuje joj se Kejti Holms, a u njima uživaju i druge holivudske zvezde.

Da li time pokazuju svoju romantičnu stranu ili samo prate trendove, nije poznato, ali topove sa karnerima u svojim kolekcijama imaju Versace, brazilska marka Aqua de Coco, Rodarte, Miu Miu.

U korak sa prestižnim modnim kućama idu i poznati high-street brendovi, pa ako biste da budete moderne, a ne želite da izdvajate basnoslovne sume za odeću, možete da ih pazarite u nekoj od njihovih radnji.

Topovi su najprikladniji odevni predmet za leto, i to oni sa volanima, karnerima ili jednostavno nabrani po sredini.

Ukoliko su od satena, onda su ultramoderni, a ako na sebi imaju tropski print, pun su pogodak. Resice, šnale, kićanke ili neki vezeni motivi super se slažu uz njih, a možete da ih uparite sa dugačkom suknjom i rizikujete da izgledate poput Kasandre, ili sa farmerkama i budete kao neko ko je upravo krenuo na Coachellu. Uz parolu da se jednom živi, kupite barem jedan primerak ovog it komada.

Maja Gašić

Autor