Miloš Biković i Barbara Tatalović na naslovnici čuvenog magazina: Manekenka razočarala stajlingom (foto)

Autor:

17.09.2018 15:53

Foto:

Foto:



Kada su se pojavili na crvenom tepihu čuvene Mostre, jedan od naših trenutno najtraženijih glumaca mlađe genereacije Miloš Biković i njegova devojka, manekenka Barbara Tatalović bacili su u zasenak velike svetske zvezde.

Ljubav u Veneciji: Miloš Biković prvi put u javnosti sa manekenkom Barbarom Tatalović (foto)

Trendi odelo mladog glumca i šik haljina tamnokose lepotice dobili su najviše ocene stručnjaka iz modnog sveta. I dok su mnogi sumnjali da će nova devojka po stilu moći da parira bivšoj Bikovićevoj ljubavi, Ruskinji Aglaji Tarasovoj, prvo Barbarino pojavljivanje u javnosti prošao je zapaženo.

Kraj ruske bajke – početak srpske romanse: Miloš Biković u vezi sa lepom manekenkom?

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Аглая Тарасова (@aglayatarasova) дана 15. Јун 2018. у 8:46 PDT

Ipak, utisak koji je ostavila na premijeri filma Mela Gibsona “Dragged Across Concrete”, pokvaren je već naredne večeri. Par je ponovo uslikan na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, ali pohvale za stajling su izostale. Bar kad je u pitanju Bikovićeva osam godina mlađa izabranica.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) дана 1. Апр 2018. у 1:43 PDT

Svetloplava haljina sa detaljima od štrasa, iza koje stoji modna kuća Escada, više bi pristajala nekog dami srednjih godina nego 20-godišnjoj devojci, ocenili su mnogi. Promašaj je bila i frizura, kosa skupljena u nisku punđu sa desne strane, kao i šminka. Opšti utisak jeste da je celokupni stajling delovao zastarelo i neprimeren tako mladoj devojci.

Miloš Biković: Letovanje u neočekivanom društvu (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) дана 17. Сеп 2018. у 12:37 PDT

Miloš Biković je na društvenim mrežama najavio intervju koji je dao za rusko izdanje magazina "Hello!", a kako je pojasnio, ova fotka je na naslovnici.

- Dobro jutro. Naslovna strana Hello! je pripala srpskom paru. Ali eto, ovoga puta bez zajedničkog intervjua našli smo se na naslovnoj - napisao je Biković.

Maja Gašić

Autor