Kejt Midlton, Mišel Obama i Kameron Dijaz biraju klasiku: Poznate dame obožavaju Jimmy Choo cipele (foto)

Autor:

06.10.2018 15:00

Foto:

Foto:



Najomiljeniji modni dodatak gotovo svake žene jesu cipele. Zašto? Razloga je mnogo. Čak i najdosadnija odvena kombinacija izgledaće savršeno šik uz zanimljive cipele. Niskim damama daće onih preko potrebnih nekoliko santimetara koje će ih učiniti višim i vitkijim. Dobra i kvalitetna obuća popravlja nam držanje i doprinosi samopouzdanju.

Svake godine poznati brendovi na tržište izbace bezbroj modela, ali jedan već decenijama odoleva svim trendovima. U pitanju su klasične salonke. Elegantne, prefinjene i pre svega ženstvene, klasične cipele na visoku potpeticu sa zašiljenim vrhom najčešći su izbor ne samo poznatih dama, već žena od stila širom sveta.

Od Keri Bredšo do Melanije Tramp: Cipele koje dame obožavaju (foto)

Boja koja se poslednjih godina nametnula kao neprikosnoveni trend jeste "nude", odnosno boja kože. Bilo da je odeća ili aksesoar u pitanju ova nijansa osvojila je svetske zvezde, a ni domaće joj nisu odolele.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sex And The City And More... (@sexandthecity_newyork) дана 2. Нов 2016. у 11:01 PDT

Modni dvoboj vojvotkinja: Kejt i Megan u trendi pastelnim izdanjima (foto)

Ako detaljno analiziramo modne odabire dama od stila, uočljivo je da se veliki broj njih odlučuje za čuveni brend  Jimmy Choo i najpopularniji model "Romy pump".

Zvezde poput Kameron Dijaz, Kejt Hadson, bivša prve dame Amerike Mišel Obame, ali i najomiljenija britanska vojvotkinja Kejt Midlton jednostavno obožavaju ovaj model, što su dokazale u brojnim prilikama kada su ih ponele u javnosti.

Modni izbori omiljene vojvotkinje kao inspiracija: Verni fan priredio iznenađenje Kejt Midlton (foto)

Cena ovih cipela kreće se od 495 pa do nekoliko hiljada evra...

Odrekla se glamuroznog života: Kameron Dijaz uživa u braku, kućnim poslovima i penziji

 

 

Maja Gašić

Autor