Šest saveta bivšeg supermodela: Kako da budeš glamurozna i trendi posle pedesete

Autor: Marija Milenković

06.01.2017 12:22

Foto:

Foto:Moda počinje u pedesetoj, tvrdi nekadašnji supermodel koji je obeležio devedesete godine. Veronika Veb je jedna od onih žena čiji je uticaj u svetu mode neosporan. I pored, duge i bogate karijere njen novi modni poduhvat naišao je na brojne kritike čak i onih koji je zdušno podržavaju. Naime, Veronika na svom blogu promoviše na koji način žene posle pedesete mogu izgledati glamurozno i moderno.

-Kako ostati fenomenalna i fokusirana na modu, iako imaš karijeru, porodicu i imaš preko 50... Svoje bogato iskustvo koje sam stekla tokom tri decenije duge modne karijere, želim da podelim sa onim ženama koje se boje svojih godina, tvrdi bivša manekenka.

Poslušajte šest zlatnih saveta Veronike Veb koji će pomoći da izgradite svoj stil.

Mama je uvek u pravu

-Mama me je naučila sve što je potrebno da znam o kvalitetu odeće koju kupujem i stilu koji mi pristaje,  tvrdi Veronika i dodaje da ona sada to prenosi na svoje ćerke.


Pronađite svoj stil

-Godine koje sam provela u modnom svetu, naučile su me koliko je važno imati svoj stil. Moj stil je vrlo američki, jer jer mi je udobnost najvažnija ali stil koji neguju Francuskinje je ono za čim žudim.- kaže Veronika koja izgleda fenomelno iako je zakoračila u šestu deceniju.

A photo posted by Veronica Webb (@veronicawebb) on Dec 23, 2016 at 9:09am PST

Ne plašite se da pokažete svoje telo

-Biti suptilna i seksi u isto vreme, je nesto čemu treba da teže sve žene.

A photo posted by Veronica Webb (@veronicawebb) on Dec 12, 2016 at 8:05am PST

Dan za neobavezan stajling

-Veronika tvrdi da ne želi sebi da uskrati jedan dan tokom nedelje kada može da neguje neobavezan stajling. -Imam farmerki jednako kao što sam ih imala u osnovnoj školi.To je blagoslov i prokletstvo. Blagoslov jer mogu da izgledam moderno, a prokletsvo jer mi ostaje više novca koji mogu da trošim na nakit, tvrdi Veronika.

A photo posted by Veronica Webb (@veronicawebb) on Dec 2, 2016 at 10:18am PST

Devedesete nikada neće izaći iz mode

-Ako se nadate da se trend devedesetih neće vratiti, samo gubite energiju. Trendovi ne umiru nikada. Ja nosim štikle, helanke i boje koje su obeležile ovo doba a to isto i vama preporučujem- kaže ona.

A photo posted by Veronica Webb (@veronicawebb) on Nov 12, 2016 at 7:49am PST


Inspiracija za stil je na samo klik od nas

-Svakodnevno nadograđujem svoja znanja o modi. Na internetu možete pronaći toliko kreativnih ljudi koji vam mogu pomoći da obogatite svoj stil i oživite stvari koje već imate u svom ormaru. To radim i ja - rekla je Veronika za magazin Vog.

A photo posted by Veronica Webb (@veronicawebb) on Oct 4, 2016 at 10:00am PDT

Komentari. (0)

Loading