Romantična haljina Kirsten Danst nosi tajnu koju ne biste očekivali

Autor:

24.01.2017 11:54

Foto:

Foto:



Glumica Kirsten Danst (34) oduševila je svojim izgledom sve prisutne na gala večeri u Parizu. Romantična haljina od bele čipke brenda Kristijan Lakroa bila je glavna tema među zvanicama, a modni kritičari su nadugačko i naširoko polemisali o jednom - gde li su ranije videli ovo mini dizajnersko savršenstvo?

Modna kombinacija kraljice Ranije o kojoj ceo svet priča

Ubrzo, tajna je otkrivena. Naime, haljina koju je glumica nosila na žurci povodom dodele Oskara 2004. izgleda gotovo identično kao i ova koju je ponela pre neki dan na večeri koju je organizovao brend Šopard u Parizu.

Džej Lo: Idealan spoj elegancije, glamura i seksepila

Čini se da je Kirsten, koja se inače često pojavljuje u romantičnom, retro stilu i haljinama od rustične čipke, odlučila da primeni proveren recept. Kako modni kritičari procenjuju, glumica je dala da se prepravi kreacija koja je svojevremeno proglašena jednom od najlepših na crvenom tepihu.


Vole je i kraljice i princeze: Da li je ovo hit boja za 2017?

Nova-stara haljina je nešto kraća od one iz 2004, a glumica je umesto bordo salonki od pliša, ovog puta se odlučila za božanstvene cipele od crnog satena.

I, mada je svojim savršeno ljupkim izgledom ponovo privukla pažnju javnosti, postavlja se pitanje da li će ovaj njen potez protumačiti kao neprimeren jednoj svetskoj zvezdi.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading