I najboljima se desi da pogreše: Ove komade garderobe nikada ne kombinujte s helankama (foto)

Autor:

08.02.2017 12:02

Foto:

Foto:Većina žena se uverila da od helanki nema udobije garderobe, ali da istovremeno kao ni jedan drugi odevni predmet ističu siluetu, što ponekad može biti izuzetno zahtevno i nepraktično. Da se ne biste odrekli njihove udobnosti, a da istovremeno u njima izgledate trendi, morate se pridržavati pojedinih pravila i uvek imati na umu šta uz ovakve pantalone ne smete nositi kako biste izvukli njihov maksimum.

Prva dama to (ne)nosi: Crvena haljina Melanije Tramp uzburkala javnost (foto)

1. BODI

Uske pantalone i uzan gornji deo... Bodi i helanke nikako nisu dobra kombinacija, osim ako ste krenule u teretanu. Umesto toga, nosite kraću pamučnu majicu s jaknom ili duksom vezanim oko struka.

2. CIPELE S VISOKOM POTPETICOM

Mnoge žene vole ovu kombinaciju, ali helanke jednostavno ne idu dobro s visokim potpeticama jer ih čine malo previše seksi. Najbolje idu uz par parika, iako im i balerinke ili ravne čizmice pristaju sasvim dobro.

3. KRATKI TOP

Većina slavnih devojaka voli da kombinuje helanke uz kratki top ili čak i sportski grudnjak, ali ipak najčešće preko te kombinacije prebace dužu jaknu.

4. UPADLJIV NAKIT

Ako ne možete bez nakita, neka bude diskretan i neupadljiv jer jedino takva kombinacija može da prođe uz ovaj komad garderobe.

Got Zim in the cut

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on Sep 23, 2015 at 1:25pm PDT

Postoji razlog: Zašto su žene opsednute cipelama?

5. SPORTSKE TORBE

Čini se čudno, ali postoji razlog zašto slavne dame uz helanke nose finije torbe umesto sportskih. Naime, to je najlakši način da se helanke malo podignu i prilagode se street-style varijanti.

FACTS

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 31, 2015 at 7:43pm PST

Komentari. (0)

Loading