Moda i(li) umetničko delo: Priča o haljini kojom je Bijonse osvojila svet (foto/video)

Autor:

15.02.2017 16:06

Foto:

Foto:



Bijonse i njen spektakularni nastup na dodeli američkih muzičkih nagrada Gremi u Los Anđelesu, tema su o kojoj i nekoliko dana nakon svečane ceremonije, bruje svi svetski mediji.

Kad stajling ukrade šou: Bijonse odevnom kombinacijom zasenila sve na Gremiju (foto)

Dajner koji je kreirao haljinu u kojoj je Bijonse zablistala na  Gremiju otkrio je kako je ovo malo zlatno umetničko delo nastalo, za čiju izradu je bilo potrebno sedam dana i čak 50 ljudi koji su neprestano radili.

MORNING MOVES?? #byebyeparis #merci #londonbound #todaysoffice

A post shared by Peter Dundas (@peter_dundas) on Dec 1, 2016 at 1:30am PST

Iako je prestižne američke muzičke nagrade u tri najvažnije kategorije (pesma, snimak i album godine) osvojila britanska muzička diva Adel, Bijonse je, pre nego što je uzela Gremi za najbolji video za singl “Formation”, izvela nastup koji će se dugo pamtiti.

Na sceni se pojavila u grandioznoj zlatnoj haljini koju je kreirao dizajner Peter Dundas i za koju kaže da "spaja uticaj slikara Gustava Klimta, tekst Bijonsine pesme 'Love Drought' i motive Art Decoa".

Dundas oblači Bijonse već punu deceniju, a u komentaru ove čudesne haljine za Vogue je izjavio:

Bijonse i ja imamo dugogodišnju saradnju, a mislim da je to zato što je ona želela nekoga kome može da veruje i s kim može da se poveže na više nivoa - rekao je dizajner i dodao da voli da stvara "odeću s pričom i da je ovom haljinom želeo da proslavi njen veliki trenutak".

Njene obline inspirišu arhitekte: gradi se zgrada u obliku Bijonse

Bijonse je u devetominutnom nastupu otpevala svoje hitove "Love Drought" i "Sandcastles" s vrlo uspešnog prošlogodišnjeg albuma "Lemonade".

Američka zvezda do sada je osvojila 20 Gremija, a nastup na svečanoj ceremoniji dodele Gremija u Los Anđelesu bio je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od kada su ona i njen suprug Džej Zi saopštili da Bijonse nosi blizance.

Komentari. (0)

Loading