Kako je Džesika Alba vešto iskombinovala kežual stil i šik detalje

Autor:

14.03.2017 21:31

Foto:

Foto:



Džesika Alba spada u srećnice koje zrače seksepilom koju god modnu kombinaciju da odaberu. Na crvenom tepihu je glamurozna, u svakodnevnim situacijama je ležerna i opuštena, a njeni obožavaoci vole što u svakoj prilici ostaje dosledna svom svedenom stilu.

Njeno poslednje pojavljivanje izazvalo je brojne pozitivne reakcije. Naime, Džesika je ležerni kombinezon maslinasto zelene boje uklopila sa braon ogrtačem i jednostavnim patikama.

Kožna, klasična Luj Viton torba celoj kombinaciji dala je moćan efekat a zlatne alke pokazuju da atraktivna glumica prati poslednje trendove.  Džesika je nedavno otkrila u čemu je tajna njenog besprekornog izgleda.


–Ujutru vozim kućni bicikl i radim jogu. Za mene je korist od vežbanja više mentalna nego fizička. Vežbanje uklanja naspetost i nervozu tako da se posle toga osećam srećnije i produktivnije, a mozak mi je spremniji za rad.

Glumica filma “Into the Blue” se poverila i po pitanju ishrane, priznajući da taj deo smatra još važnijim nego časove vežbanja.

–Fizička aktivnost i vežbe čine da mi mišići budu malo zategnutiji i jači ali, za održavanje linije ishrana mi je još važnija. U slučaju da želim da smršam, obično ne jeden gluten, mlečne proizvode i prženu hranu. Pokušavam da primenjujem ishranu sa malo šećera i ugljenih hidrata a mnogo belančevina i povrća.

Džesika, koja pored glume ima i svoju liniju kozmetičkih proizvoda “Honest Beauty” nedavno je objavila da je proširila kolekciju sa proizvodima za negu kose.

Komentari. (0)

Loading