Bijonse pokazala kako se u trudnoći nosi mala crna haljina (foto)

Autor:

15.03.2017 16:52

Foto:

Foto:



Kraljica r'n'b i pop muzike Bijonse i njen suprug reper Džej Zi uskoro će proširiti svoju tročlanu porodicu i to ne za jednog, već dva člana!

Bijonse, koja sa reperom već ima petogodišnju ćerkicu Blu Ajvi Karter, objavila je u februaru na svom Instagram profilu da nosi blizance.


Da trudnoća prija atraktivnoj pevačici, vidi se po fotkama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, a buduća mama izgleda da uživa i u "modiranju". Njeno pojavljivanje na dodeli Gremija je izazvalo buru komentara, i pozitivnih i negativnih.

Mnogi su hvalili njen stajling - grandioznu zlatnu haljinu koju je kreirao dizajner Peter Dundas i za koju je rekao da “spaja uticaj slikara Gustava Klimta, tekst Bijonsine pesme ‘Love Drought’ i motive Art Decoa”, dok ima onih koji misle da pevačica preteruje u isticanju svog blagoslovenog stanja "kao da je jedina trudnica na svetu".

Iste večeri, zablistala je u crvenoj šljokičastoj haljini istog kreatora.

Svako njeno naredno pojavljivanje izazvalo je pozitivne komentare, a pa tako i izdanje lepe pevačice na žurki povodom Oskara. Bijonse je nosila je jednostavnu uzanu zelenu haljinu kreatorke Nikol Miler koja je pobrala sve pohvale modnih kritičara.

A post shared by Beyoncé (@beylite) on Feb 28, 2017 at 9:56am PST


Na premijeri filma "Lepotica i zver" pojavila se u smaragdnozelenoj haljini modne kuće Guči. Blu Ajvi se savršeno slagala sa mamom u sličnoj kreaciji istog brenda.

A post shared by Beyoncé (@beylite) on Mar 6, 2017 at 7:37am PST


A na večeri povodom rođendana njenog očuha Ričarda Losona, Bijonse je pokazala da i trudnice mogu da nose malu crnu haljinu i izgledaju potpuno šik i seksi.

A post shared by Beyoncé (@beylite) on Mar 13, 2017 at 8:36am PDT


Plišanu haljinu je ukombinovala sa crnom kožnom jaknom.

A post shared by Beyoncé (@beylite) on Mar 13, 2017 at 10:45am PDT


Torbicu je izabrala iz ponude, sada već svog omiljenog brenda - Guči.

A post shared by Beyoncé (@beylite) on Mar 13, 2017 at 8:31am PDT


Uz duboke čizme preko kolena savršeno se uklopila i "čoker" ogrlica koja je trenutno hit u svetu.

A post shared by Beyoncé (@beylite) on Mar 13, 2017 at 8:51pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading