Nova modna linija Viktorije Bekam inspirisana ćerkicom Harper

Autor:

20.03.2017 16:51

Foto:

Foto:



Ako pitate najpoznatije svetske dizajnere gde pronalaze inspiraciju, odgovoriće vam u svemu što ih okružuje. Za neke su to ulice rodnog grada, za neke spomenici, nekoga inspiriše muzika, a Viktorija Bekam je ideje za novu kolekciju pronašla u svojoj porodici. Tačnije najmlađem članu svoje porodice - petogodišnjoj ćerkici Harper.


- Nova kolekcija na neki način predstavlja slavljenje mog odnosa sa Harper - ispričala je poznata Spajsica za "Women's Wear Daily", dodajući da je sve ono što majka i ćerka rade kada su zajedno, kao na primer branje i presovanje cveća, predstavljalo inspiraciju prilikom kreiranja ove nove kolekcije koja je namenjena majkama i ćerkama.

U dizajniranju joj je pomoglo i to što je posvećena majka i zna šta deca vole.

- Znam šta Harper voli da nosi, deci je inače važno da se osećaju udobno. Uzela sam u obzir sve što sam naučila tokom ovih godina kao majka četvoro dece i prenela to na stvaranje garderobe - kaže Viktorija.

#VBxTarget x VB victoriabeckham.com/target

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 15, 2017 at 4:12pm PDT


Ova kolekcija za decu i odrasle, zapravo je namenjena majkama i ćerkama.


Početkom aprila će se naći u prodavnicama širom Britanije, a cene komada za odrasle se kreću između 20 i 70 funti, dok za dečju garderobu treba izdvojiti između šest i 30 dolara.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading