Jelena Bačić Alimpić: Moj stil su farmerke i patike, štiklama sam rekla zbogom

Autor: Svetlana Stojaković

22.03.2017 14:41

Foto:

Foto:Za novinarku i književnicu Jelenu Bačić Alimpić moda je umetnost. Ali, ona istinska, koju stvaraju kreativci, istinski posvećenici modi. Nije klasična trendseterka, voli da vidi šta se novo nosi u svetu, a onda da odabere ono što joj najviše odgovara i uklapa u stil odevanja, mada se, kako kaže, najbolje oseća u farmerkama, majici i ravnoj obući.

Jelena Bačić Alimpić: Još verujem da je novinarstvo časno

"U tem Somboru, svega na volju..."???

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Oct 1, 2016 at 5:24am PDT

Iako nastoji da ne skreće pažnju na sebe ekstravagantnom garderobom, uverena je da je imala i razne modne promašaje, kojih se priseti kad pogleda fotografije iz prošlosti. Onda u sebi pomisli “Ju, gospode bože, ko me je naterao da ovo obučem”.

Branka Pujić: Dobro raspoložena žena uvek dobro izgleda

- Sigurno je svako od nas, ko nije istinski modni fanatik, a ja, iskreno, nisam, napravio i neke promašaje. Moja ćerka Dunja, koja je veoma zainteresovana za modu i pomno prati trendove, ume da me iskritikuje u stilu šta sam to obukla i dokle ću da idem u farmerkama i patikama. A meni je to najudobnije i u tome se osećam najprijatnije. I uvek me pita kad ću napokon da kupim cipele sa štiklama, na šta joj sasvim otvoreno odgovorim “nikad”, pošto mi je cipelarnik prepun i ne nosim ih uopšte, osim u prilikama kad baš moram. Dosta sam se namučila na štiklama dok sam radila kao televizijski novinar. Sećam se da sam poslednjih godina, pošto mi je studio bio dva sprata ispod zemlje i do njega se stizalo samo stepeništem, imala običaj da dođem u patikama, koje bih skinula tek kad sednem u fotelju pred kamere i obula cipele s potpeticom. Mnogo sigurnije se osećam na ravnom - rekla je spisateljica za magazin "Gloria"

Komentari. (0)

Loading