Nenad Radujević u najnovijoj "Gloriji": Prirodna koalicija hrabrosti i ludosti

Autor:

26.03.2017 16:10

Foto:

Foto:Uoči 41. ‘Belgrade Fashion Weeka’ osnivač i direktor Modnog studija ‘Click’ ne odustaje od namere da afirmiše mlade autore i srpsku modnu scenu uveren kako imamo šta da pokažemo svetu, o čemu svedoče biografije Roksande Ilinčić i Slobodana Mihajlovića

Pokretač “Belgrade Fashion Weeka” (BFW) Nenad Radujević (50) nizom revija i događaja obeležio je 25 godina rada Modnog studija “Click”, na čijem čelu se nalazi. Od prve revije pomerao je granice, modu tretirao kao spoj raznih umetnosti, otkrivao nova lica, od kojih su mnoga završila na svetskim pistama, dizajnere koji su kasnije postali poznata imena. Sad se ubrzano priprema za novu, 41. po redu Beogradsku nedelju mode, koja se održava od 28. marta do 1. aprila.

- Imam utisak da je svaka nova nedelja mode novi početak, a mi, po mnogima, “izmišljamo”modnu scenu, odnosno predstavljamo je mnogo jačom nego što ona zapravo jeste. Biznis momenat naše mode uopšte ne izgleda tako sjajno kako bi neko možda pomislio kad bi video naše revije, ali uvek računam da u našem poslu treba da se bude dovoljno hrabar, možda čak i lud, kako bi se kola vukla napred i kako bi se pokazalo da je stvari ipak moguće pomeriti, pokrenuti i učiniti boljim - objašnjava Nenad.

Ostatak oog interesantnog teksta pročitajte u najnovijem broju magazina GLORIA.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading