Kraljica Leticija: Savršen spoj luksuza i ekonomičnosti

Autor:

26.03.2017 20:56

Foto:

Foto:



Postoje dame kojima bez većih poteškoća polazi za rukom da spoje ono što većini teško ide. Tako, na primer, Kejt Midlton je poznata po besprekornoj eleganciji koja, za neverovati, obično ne košta mnogo. Ali, vojvotkinja od Kembridža nije jedina koja ume da spoji visoku modu sa ekonomičnošću.

Vole je i kraljice i princeze: Da li je ovo hit boja za 2017?

Španska kraljica Leticija još jedna je dama plave krvi koju, osim lepote, odlikuje i urođen stil. Čak i najstroži modni kritičari nisu uspeli da nađu manu njenim odevnim kombinacijama.

Na prijemu održanom u čast ambasadora u kraljevskoj palati u Madridu, Leticija je naprosto blistala u dugačkoj haljini boje burgundija.

Sportski šik – trend koji obožavaju i kraljice!

Kreacija dizajnera Felipea Varela savršeno je pristajala atraktivnoj kraljici, a diskretni vez dao joj je jednu etno notu.

Ipak ono što je upalo u oči modnim kritičarima, koji su uzduž i poreko, do najsitnijih detalja izanalizirali stil španske kraljice, jeste nakit koji je uparila sa skupocenom dizajnerskom haljinom.

Naime, minđuše koje je Leticija nosila, pripadaju jednom španskom brendu koji je vrlo rasprostranjen i, što je najvažnije, vrlo jeftin.

Konkretno, ove minđuše koštaju ne više od pet funti, ali Leticija ih je ukombinovala sa luksuznom haljinom, te izgledaju kao da staju hiljade i hiljade funti!

Moda sa kraljevskih dvorova: šta je u trendu?

Ovakav spoj jeftinih i skupocenih komada ne polazi svakome za rukom, što samo potvrđuje da je španska kraljica Leticija zaista kraljica nespojivog!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading