Nikol Kidman-drugo ime za sofisticirani glamur

Autor:

01.04.2017 21:55

Foto:

Foto:



Australijska glumačka diva već decenijama važi za najbolje obučenu damu Holivuda. Poznata je po eleganciji i ženstvenosti, a njen aristokratski ten oduvek je izdvajao od drugih.  Odevne kombinacije u kojima se Nikol Kidman može videti na javnim događajima odišu istinskim glamurom i prefinjenošću, i sasvim sigurno,  nikom ne bi pristajale tako dobro kao njoj.

Dame od stila: Trenuci kada su zablistale u punom sjaju

Kada se u jednoj popularnoj američkoj emisji, pojavila u haljina ispod kolena sa rukavima od tila, svi su se zapitali kako je joj polazi za rukom da i u ovako svedenim i jednostavnim kombinacijama bude drugačija i upečatljiva.

Blistala je na crvenom tepihu u elegantnoj haljini  od pliša sa dubokim šlicem koji je otkrivao noge. Javnost danima nije mogla da se stiša zbog besprekorne linije koju je glumica tom prlikom pokazala.

Haljina koja bi retko kome stajala.  Detalj koji se nalazio na prednjem delu modne kreacije, na nekom bi izgledao suvišno, ali u ovoj situaciji on je samo doprineo  na gracioznosti slavne glumice. Dubok šlic  zagolicao je maštu i dokazao da glumica i dalje samouvereno zrači seksepilom.

Iako je crno njena omiljena Nikol Kidman često eksperimentiše sa neuobičajenim kombinacijama kao što su roze i crvena boja. U dugoj  plisiranoj haljini izgledala je kao vila iz bajke, a svi modni kritičari su se složili da je ovo pun pogodak.

Klasično belo odelo, glumica je iskombinovala sa žutim sandala i majcom zanimljivog dekoltea i time pokazala da svemu ume da da lični pečat.

Duga haljina od tila zanimljivog dezena sa rol kragnom odiše glamurom i elegancijom, a glumica je još jednom pokazala da ne greši kada su modne kombinacije u pitanju.

Komentari. (0)

Loading