Neočekivana alternativa haljini: Budite elegantni i šik i u odelu

Autor:

02.04.2017 22:45

Foto:

Foto:



Haljine su oduvek bile sinonim za vrhunsku eleganciju, međutim u poslednje vreme tron im je ozbiljno ugrožen. Naime, poznate dame sve češće biraju da na događajima nose odela umesto haljina.Odela i te kako mogu da budu seksi, a pantalone ženama daju neku vrstu moći. Na kraju, tu su i čari dobrog osećaja u udobnoj odeći.

Pogledajte kakva odela nose poznate glumice, manekenke i pevačice.

Eva Hercegova

Lepa Eva, koja se proslavila kao model za donji veš, pokazala je kako klasika nikada ne izlazi iz mode. Jednostavno belo odelo ona je uklopila sa crnom košuljom i crnim salonkama.

Lejdi Gaga

Potpuno belo odela pevačica je začinila šeširom i dubokoim dekolteom. Ona prosto mora da se razlikuje.

Kejt Mos

Poznata britanska manekenka od početka nosi oreol one koje pomera standarde, zato ne čudi što je baš ova modna ikona prva ponela komplet sivo srebrne boje. Kejt Mos je kombinaciju upotpunila tirkiznom tašnom i kaišem u crnoj boji.

A photo posted by @katemosstyle on Jul 18, 2015 at 2:43am PDT

Ejmi Adams

Američka glumica odlučila se za odelo koje odiše romantikom.  Boja odela je savršeno istakla njenu specifičnu boju kose  pa je Ejmi prosto blistala na jednom njujoroškom događaju.

Solanž Nouls

Mlađa sestra pevačice Bijonse je poznata po tome da slepo prati modne trendove, kao i po odlučnosti da ponese ono što drugi nemaju hrabrosti.  Asimetričan sako i široke pantalone, uklopila je sa jednostavim sandalama, a od nakita je nosila samo minđuše boje srebra.

Nikol Kidman

Australijska glumica ne pravi greške kada su u pitanju modni izbori. Odevne kombinacije u kojima se Nikol Kidman može videti na javnim događajima odišu istinskim glamurom i prefinjenošću, pa je tako bilo i ovog puta.

Komentari. (0)

Loading