Nevena Božović: Nežna dama opsednuta kožnim jaknama

Autor:

04.04.2017 16:31

Foto:

Foto:



Mlada pevačica Nevena Božović domaću publiku osvojila je učešćem u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije", a u svetu muzike ova dvadesettrogodišnjakinja je još od malena. Prvi veliki nastup imala je 2007. godine kada je predstavljala našu zemlju na Dečjoj pesmi Evrovizije u Roterdamu i osvojila treće mesto.

Dea Đurđević: Omiljeni suveniri sa putovanja su mi komadi odeće

Nakon pobede na Beosongu 2013, a kao članica grupe “Moje 3″, zajedno sa koleginicama iz Prvog glasa Srbije – Mirnom Radulović i Sarom Jovanović, predstavila nas je na Pesmi Evrovizije 2013. Nakon toga, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Oni koji je dobro poznaju opisuju je u tri reči: poletna, nežna i lepršava. I baš zbog toga, malo ko bi mogao da pomisli da je njen omiljeni komad garderobe – kožna jakna.

? #prvatv @150minuta Make up: @snezanakarovic9 ??

Објава коју дели Nevena Božović (@nevenabozovicofficial) дана 22. Мар 2017. у 4:48 PDT

Kada bi neko otvorio moj ormar, verovatno bi pomislio da sam opsednuta kožnim jaknama – imam ih u svim bojama. Pored njih, tu su i farmerice, jakne i sakoi. Nisam neko ko nosi suknju, jer mi nisu praktične. Pred nastup ili događaj brzo se spremim i za manje od tri minuta pronađem kombinaciju koju želim da nosim. Biranje garderobe mi nije neki problem, ne opterećuje me kako ću izgledati već mi to dođe spontano - rekla je za "Gloriju" Nevena.

Trendove prati, ali ne nužno: ukoliko je nešto moderno ali joj se ne dopada, sigurno je nećete videti u tome. Ipak, nekada izađe iz sopstvene “zone sigurnosti” pa isprobava razne kombinacije.

?

Објава коју дели Nevena Božović (@nevenabozovicofficial) дана 3. Мар 2017. у 8:36 PST

Ne bojim se eksperimenata sa garderobom, posebno kada su slikanja u pitanju. Postoji mali problem jer poslednjih godina ljudi nisu imali priliku da steknu pravi utisak o meni i mom odevanju. Prvo su me stilisti oblačili u “Prvom glasu”, pa sam bila u grupi “Moje tri”, gde smo na takmičenju opet imale specifičan stajling. Zato se sada svi iznenade kada me vide u nekoj odevnoj kombinaciji koju nisu očekivali od mene, a istina je da sam to zapravo prava ja. Trudim se da uvek ostavim neki lični pečat.

Nevena Bozovic for @modnakucamona ? Photo: @dushanmilenkovich Make up: @zeljkaj Hair: @sofihairsalon

Објава коју дели Nevena Božović (@nevenabozovicofficial) дана 2. Дец 2016. у 1:58 PST

Iako perfekcionista, Nevena nema problem da se brzo spremi za grad. Pre izlaska se pogleda u ogledalo tek toliko da vidi da je na njoj sve u redu, i skromno otkriva da nije narcis.

Jelena Bačić Alimpić: Moj stil su farmerke i patike, štiklama sam rekla zbogom

Neki moji drugari obožavaju ogledala, a ja u kući imam samo jedno. Verovatno se zbog toga mnogo brže spremim za izlazak od njih – u šali je prokomentarisala pevačica za magazin "Gloria".

Komentari. (0)

Loading