Neočekivano izdanje Dženifer Aniston pobralo sve pohvale (foto)

Autor:

05.04.2017 16:21

Foto:

Foto:



Miljenica američke publike, glumica Dženifer Aniston, svetsku slavu stekla je ulogom Rejčel u hit seriji “Prijatelji”, a po izboru magazina “People”,  čak dva puta je proglašena “najlepšom ženom na svetu” – 2004. i 2016. godine.  Kriterijumi po kojima se ova laskava titula dodeljuje su prilično strogi. Uzimaju se u obzir popularnost, figura, proporcije, crte lica, kosa, a jedan od najvažnijih je svakako i stil.

Rođena za crveni tepih: 10 nezaboravnih izdanja Dženifer Aniston

Na premijeri treće sezone serije "The Leftovers", Anistonova se pojavila u za nju krajnje neobičnom izdanju. Kako smo obično navikli da je viđamo u krajnje ženstvenim kreacijama, pa čak i romantičnom, haljina koju je ponela ovom prilikom iznenadila je mnoge.

the pictures from the premiere are ?? #leftovers #jenniferaniston #justintheroux

A post shared by jennifer aniston ? (@aniston.nation) on Apr 5, 2017 at 7:10am PDT

Kratka crna haljina od kože, asimetričnog kroja sa jednim rukavom, popularnog brenda Brendon Maksvel pobrala je sve pohvale modnih stručnjaka.

A post shared by People Magazine (@people) on Apr 4, 2017 at 9:07pm PDT

Dozu ženstvenosti ovom "rokerskom" stilu dale su sandale sa kaišićima na visoku potpeticu. Cela kombincije je u najboljenm svetlu pokazala glumičinu savršenu figuru i vitke noge.


Dženifer se ovog puta odlučila za diskretan nakit u vidu zlatnih alki.


Atraktivna glumica je na premijeru HBO serije došla u pratnji supruga Džastina Terua, ko je izgledao savršeno elegantno u crnom odelu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading