Modna inspiracija: Kako je Melanija Tramp iskopirala Kejt Midlton (foto)

Autor:

07.04.2017 15:44

Foto:

Foto:



Poznato je da Kejt Midlton važi za iskonu stila u aristokratskim krugovima, njena svedena elegancija je inspiracija mnogim ženama širom sveta.

Isto se može reći i za prvu damu Amerike, atraktivnu Slovenku Melaniju Tramp. Za razliku od vojvotkinje od Kembridža, stil gospođe Tramp je nešto izazovniji, potpetice su više, haljine uže, dekoltei za mrvicu dublji, ali ipak i dalje sve je u granicama pristojnog.

Upravo zbog ovakvog različitog pristupa modi, nikada ne bismo pomisli da bi se jedna dama ugledala na drugu. Međutim i to se dogodilo.

Roksanda Ilinčić: Njene kreacije obožavaju Melanija Tramp i Kejt Midlton, a evo koja zvezda nju inspiriše

Na svečanoj večeri u predsedničkoj rezidenciji na Floridi, upriličenoj u čast kineskog predsednika Si Đinpinga, sve oči su bile uprte u Melaniju.

A post shared by The Trumps ! (@trump_style) on Apr 7, 2017 at 5:50am PDT


Prva dama je izgledala zanosno u midi crvenoj haljini modne kuće Valentino. Prema pisanju portala "Hello", haljina koja je u originalu do članaka, na Melanijin zahtev je haljina skraćena na dužinu ispod kolena. Inače, ova Valentinova kreacija košta 4.400 funti


Jarkocrvenu haljinu na široke bretele uparila je sa cipelama cvetnog dezena na visoku potpeticu omiljenog brenda Kristijan Lubuten.

#melaniatrump #flotus #donaldtrump #potus #president #makeamericagreatagain #justicefortrumps

A post shared by Melania Updates (@melaniasflotus) on Apr 6, 2017 at 8:11pm PDT


Dve godine ranije, vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam su dočekali kineskog predsednika u Bakingemskoj palati, a Kejt je takođe nosila crveno.

Kreacija Dženi Pekam koju je vojvotkinja nosila je sasvim drugačijeg modela od Melanijine, a ono što imaju zajedničko jeste što su obe jarkocrvene. Inače, postoji objašnjenje za ovakav odabir boja. Crvena se smatra popularnom, pa čak i poželjnom, kad su u pitanju susreti sa kineskim zvaničnicima

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading