Omiljeni aksesoar Jelene Đoković: Šanelova tašna je pobrala sve pohvale u Monte Karlu, a evo koliko košta (foto)

Autor:

24.04.2017 18:55

Foto:

Foto:



Masters turnir u Monte Karlu nije se povoljno završio za našeg teniskog asa Novaka Đokovića koji je u četvrtfinalu izgubio od Belgijanca David Gofana.

Mišljenja o Noletovoj igri su podedeljena, neki smatraju da je ovo početak kraja njegove karijere, dok drugi misle da je u pitanju samo privremena pauza i trenutna promena prioriteta, budući da bi u avgustu teniser trebalo da postane otac po drugi put.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Mar 26, 2017 at 7:47am PDT


Šta god da je u pitanju, Đoković ima punu podršku domaće publike, koja se posebno raduje zbog Jelenine trudnoće. Svi svetski mediji pomno prate gospođu Đoković, komentarišu njen stil, a njeno pojavljivanje na turniru u Monte Karlu im je skrenulo pažnju na dva detalja.

Opušteni šik: Jelena Đoković oduševila stajlingom u petom mesecu trudnoće

Jelenino izdanje na Novakovom meču sa Žilom Simonom izazvalo je pažnju modnih znalaca, a svi su se složili da je njen trudnički stajling pun pogodak!


Kombinacija "oversize" džepera i šešira sa širokim obodom u boho stilu pobrala je sve pohvale, kao i aksesoar koji je nosila dan ranije.


Radi se o tašni od jagnjeće kože popularnog brenda Šanel, komad iz kolekcije za 2017, a koji staje 4.830 funti!


Inače, ovo nije prvi put da se Jelena odlučila za aksesoar brenda Šanel. Za štepani ranac od ispranog džinsa izdvojila je 3.341 funtu.


Drugi detalj od koga se na ovom turniru Jelena nije odvajala jeste crni šešir sa mašnicom.


Bilo da je u pitanju roze ležerna jaknica, mantil, crni džemper ili bež kaputić, ispostavilo se da boho šešir savršeno uklapa uz svaku odevnu kombinaciju lepe Jelene.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading