Staloneove lepe ćerke snimile editorijal za liniju luksuznih torbi (foto)

Autor:

26.04.2017 13:56

Foto:

Foto:



Nedavno su se pojavile na naslovnici modnog časopisa "Harper’s Bazaar" i očarale svet svojim izgledom, a sada su Sofija, Sistin i Skarlet Stalone, ćerke legendarnog Silvestera Stalonea snimile editorijal za liniju luksuznih kožnih torbica i još jednom pokazale da su izrasle u prave lepotice.

Dženifer Lorens u novoj Diorovoj kampanji (foto)

So excited to be on the May cover for Harper by Harper's Bazaar! @harpersbazaarus / styling @joannahillman / photography @victordemarchelier

Објава коју дели SOPHIA STALLONE (@sophiastallone) дана 19. Апр 2017. у 11:39 PDT

Iako već dugo naginju svetu mode, sada su i službeno postale manekenke. Tri kćeri glumca Silvestera Stalonea, 20-godišnja Sofija, 18-godišnja Sistin te 14-godišnja Skarlet snimile su editorijal za personalizirane kožne torbice i novčanike brenda Daily Edited.

Prolećna kampanja snimljena je u Los Anelesu, a posetio ih je i ponosni otac koji je, kako izvori tvrde, imao samo reči hvale za svoje mezimice.

Jump in the Cadillac, here with @sophiastallone and @sistinestallone in love with our new Top Handle Bag!

Објава коју дели TDE (@thedailyedited) дана 24. Апр 2017. у 11:12 PDT

Najstarija Sofija nedavno je otkrila javnosti kako je bilo odrastati uz poznatog oca.

Haljina u centru pažnje: Ema Votson u kreaciji koju je 10 ljudi šilo 18 dana (foto)

- Ustajali smo vrlo rano, već oko šest, morale smo uraditi 20 čučnjeva i trbušnjaka – iz nekog razloga želeo je da budemo dobro istrenirane, pa nas je naučio i kako se igra golf, ali i kako da se obranimo u slučaju napada - rekla je Staloneova ćerka, a njene mlađe sestre rekle su da su taj jutarnji trening nazivale "intenzivnim jutarnjim ritualom" i iako su ga uvek odrađivale, nisu baš uvek bile oduševljene.

Komentari. (0)

Loading