Po savetu čuvenog kreatora: Savršeno izdanje Sanje Marinković (foto)

Autor:

10.05.2017 19:06

Foto:

Foto:



Negovanim izgledom i besprekornim stilom, TV lice Sanja Marinković odaje utisak osobe koja veoma polaže na svoj izgled. Da ipak ne preteruje kad je šoping u pitanju i da, za razliku od većine žena, ume da se zauzda u trošenju novca, nedavno je otkrila u svojoj emisiji "Magazin In".


– Pobornik sam toga da nosim stvari koje svaka žena može sebi da priušti. Tako mnogi ne veruju da haljine koje ja nosim u svojoj emisiji ne košaju više od 2.000 dinara. Takođe, od skoro nosim i cipele, koje isto nisu skuplje od 2.000 dinara.

Sanja Marinković: Nikada mi nisu bili privlačni muškarci koji se cenjkaju na pijaci i žure kući sa prazilukom u kesi

Naravno, sve zavisi od prilike za koju se oblači. Atraktivna voditeljka je ovih dana bila u Briselu, gde je prisustvovala jednom od najprestižnijih takmičenja u stilizovanju ženske kose "Style Masters Show".


Naravno, ovakva situacija je zahtevala i pažljivo odabranu garderobu, pa je tako Sanja odlučila da posluša savet nekog ko o modi ipak zna više od nje...


- Nikada ne možeš biti nedovoljno doterana ili previše doterana ukoliko obučeš malu crnu haljinu - govori čuveni Karl Lagerfeld, a ja sam poslušala dragog Ašoka Murtija i izabrala baš ovaj model za crveni tepih na "Style Masters Show 2017" u Briselu - napisala je Sanja u komentaru uz fotografiju sa crvenog tepiha.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading