Provokativni Oskar de la Renta: Blejk Lavli u haljini koja otkriva previše (foto)

Autor:

23.05.2017 22:20

Foto:

Foto:



Gotovo sve holivudske zvezde su u Kanu, a one koje nisu mogle da skoknu do Francuske, okupile su se na "American Ballet Theatre Spring Gala" večeri u Njujorku. Među njima je bila i omiljena američka glumica - Blejk Lajvli.

Bilo da je joj je to bila namera ili ne, glumica je zasigurno bila u centru pažnje te večeri u njujorškoj Metropoliten operi.

A post shared by Blake Lively (@alwaysblively) on May 23, 2017 at 11:23am PDT


Kreacija koju je supruga trenutno jednog od najtraženijih glumaca u Holivudu - Rajana Rejnoldsa ponela, izazvala je oduševljenje kod muškog dela gostiju. Dame, pak, nisu delile isto oduševljenje.

A post shared by Celebrity (@celebrity.live) on May 23, 2017 at 12:04pm PDT


Smela limun žuta haljina čuvenog kreatora Oskara de la Rente savršeno je pristajala atraktivnoj Blejk.

A post shared by Debora Catania ? (@cattcaty) on May 23, 2017 at 11:35am PDT


Visok šlic sa strane otkrivao je njene vitke noge, ali nije to bilo ono što je provlačilo pažnju. Naime, gornji deo haljine je napravljen u maniru korseta, ali očigledno za osobu sa manjim grudima.

A post shared by Cheri (@thefashionistastories) on May 23, 2017 at 10:50am PDT


Blejk, koja se porodila pre šest meseci ipak je imala previše bujno poprsje za takav kroj, te se svakog momenta činilo kao da će joj grudi izleteti napolje.


Glumica nije pokazala da se nervira zbog ove sitnice, ponosno je pozirala pred fotoreporterima, a društvo joj je pravila Kejti Holms.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading