Predmet zavisti i divljenja: Kristi Brinkli oduzima dah i u sedmoj deceniji (foto)

Autor: Maja Gašić

12.06.2017 20:00

Foto:

Foto:U dvadesetim i tridesetim je važila za najseksepilniju manekenku, a od tog vremena pa nadalje - gotovo se ništa nije promenilo. Jedino što se sada ne bavi aktivno modelingom. Da, nekadašnji top model Kristi Brinkli i sedmoj deceniji izgleda kao devojka od milion dolara!

Kristi Brinkli: Žena koja ne stari

Zanosna plavuša na čijoj lepoti i savršenoj figuri joj zavide žene širom sveta, i dan danas, u 64. godini snima kampanje za kupaće kostime!


Kristi se nedavno pojavila na jednoj gala svečanosti u Njujorku noseći klasičnu malu crnu haljinu, a pored toliko mlađih zvanica, sve oči su bile uprte u nju...


Tesno pripijena haljina otkrivala je njeno savršeno izvajano telo, za koje manekenka kaže da duguje dobrim genima, ali i zdravom životu.


Kristi je nosila veoma malo nakita, samo "statment" prsten sa ogromnim kamenom. Celu kombinaciju je vešto zaokružila sandalama na vrtoglavu potpeticu i širokim kaišem koji je dodatno istakao njenu figuru.


A koju nedelju ranije, bivši top model je blistala u mladalačkoj haljini na trendi tufne, modelu veoma sličnom onom koji je nedavno nosila i još jedna plavokosa lepotica - glumica Nikol Kidman.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading