Melanija ukrala šou na svadbi: Prva dama savršeno spojila glamur i romantiku (foto)

Autor:

27.06.2017 12:30

Foto:

Foto:



Venčanje Jelisavete i Miloša Teodosića još uvek je tema broj jedan u domaćim medijima, međutim jedna druga svadba je privukla pažnju svetske javnosti.

Radi se o venčanju Trampovog ministra finansija Stivena Mnučina, a koje se odigralo u Vašingtonu ovog vikenda.  Naravno, američki predsednik i njegova lepa supruga Melanija su pozvani na svadbeno veselje, a pojava prve dame bacila je mladence u drugi plan...

A post shared by Move Notícias (@movenoticias) on Jun 26, 2017 at 2:19am PDT


Atraktivna Slovenka još jednom je dokazala da je s pravom zovu damom od stila.


Nežnoroze prozračna haljina pripada brendu J. Mendel, a plisirani volani koji pokrivaju poprsje i slobodno padaju niz leđa, doprineli su da modni stručnjaci ovo Melanijino izdanje ocene kao najromantičnije.

A post shared by gabriella (@ermini141) on Jun 26, 2017 at 2:57am PDT


Kombinacija glamura i romantike - opis je kojim ugledni modni časopisi poput "Voga" i "Veniti fera" komentarišu ovu odevnu kombinaciju. Naravno, primećeno je i da haljina savršeno ističe zategnuto telo lepe Slovenke.

Ipak, ono čemu je Melanija ostala verna jesu cipele na vrtoglavu potpeticu u "nude" boji, koje ovog puta potpisuje modna kuća Manolo Blanik.

A post shared by gabriella (@ermini141) on Jun 26, 2017 at 2:58am PDT


Prva dama je u svom stilu bila veoma diskretno našminkana, nije nosila nakit, a kosu je već tradicionalno nosila puštenu niz leđa.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading