Skromna kraljica: Ranija oduševila modni svet haljinom od 325 dolara (foto/video)

Autor:

27.06.2017 21:15

Foto:

Foto:



O humanosti, šarmu i gracioznosti prve dame kraljevine Jordan govori ceo svet. Kraljici Raniji je pošlo za rukom da postane miljenica naroda u sredini koja odiše tradicijom a zapad je voli zbog sofisticiranog stila po kom je poznata.

Spoj tradicionalnog i urbanog: Jedinstveni stil kraljice Ranije koji je teško kopirati

Ono po čemu je prepoznatljiva, jeste vešto kombinovanje klasičnog, čak tradicionalnog stila sa trendi komadima. A da za dobar stil nije potrebno puno novca, potvrdila je kada se nedavno pojavila na Kraljevskoj učiteljskoj akademiji, koja nosi njeno ime "Queen Rania Teacher Academy".

Bela haljina dužine do pola lista sa zanimljivim rukavima pripada manje poznatom brendu "Tibi".

A ono zbog čega je ova odevna kombinacija atraktivne kraljice privukla pažnju, jeste što se ovaj model može naći u slobodnoj prodaji i to po veoma skromnoj ceni od svega 325 dolara!


Naravno, nezaobilazni detalj, bez koga se praktično prva dama Jordana ne pojavljuje u javnosti, bio je široki pojas od teksasa koji je istakao kraljičinu vitku figuru.

Cipele koje je odabrala, dezenirane teget-plave salonke na tanku štiklu, odlično su upotpunile celokupan stajling koji su modni stručnjaci ocenili kao savršen!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading