Vimbldon kao modni događaj: Pipa Midlton u romantičnoj haljini od 360 funti pobrala sve pohvale (foto)

Autor:

05.07.2017 18:52

Foto:

Foto:



Pored pasioniranih ljubitelja belog sporta koji na najstariji teniski turnir dolaze da gledaju svoje favorite, Vimbldon okuplja i svetski džet-set za koje on predstavlja i svojevrsni modni događaj.


Poznate svetske zvezde, ali i članovi aristokratije, koriste ovaj turnir da prikažu svoj besprekorni stajling, dok se čuveni kreatori utrkuju ko će za ovu priliku obući neku od selebriti ličnosti. Jer, na Vimbldonu se sve gleda!

Iskorak iz aristokratske elegancije: Kejt Midlton iznenadila stajlingom na Vimbldonu (foto)

Pre dva dana, na otvaranju turnira, vojvotkinja od Kembridža je blistala u mladalačkom izdanju, koje je po mišljenju modnih stručnjaka ocenjeno čistom desetkom!


Ni njena mlađa sestra, nedavno udata Pipa Midlton Metjuz, naravno nije propustila ovaj važan događaj. Njen stajling takođe je naišao na pohvale modnih znalaca.


Novopečena mlada je blistala u nežnoroze čipkastoj haljini, iza koje stoji popularni brend "Self Portrait". Cena ove haljine u slobodnoj prodaji iznosi 360. funti.

Објава коју дели Valerie (@_ladyvalerie_) дана 5. Јул 2017. у 6:43 PDT


Čipka i komadi od ručnog rada su apsolutni trend već drugu sezonu zaredom, a atraktivna Pipa je odabrala i savršenu boju za popodne na Vimbldonu.

Da li je ovo njeno najlepše izdanje? Pipa Midlton blistala u romantičnoj haljini od 2.700 funti


Crna traka oko struka je istakla Pipinu vitku figuru, a klač torbica i salonke u puderroze boji savršeno su upotpunile celokupni stajling.


Pipa je bila u pratnji brata Džejmsa.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading