Neprikosnovena trendseterka: Neobična haljina Melanije Tramp rasprodata u rekordnom roku! (foto)

Autor:

08.07.2017 15:30

Foto:

Foto:



Prva dama Amerike nebrojeno puta je dokazala da se ne šali kada su modni izbori u pitanju. Njen stil se bez preteranih hvalospeva i analiza može opisati kao besprekoran.

Објава коју дели Being Trump (@trump_style) дана 8. Јул 2017. у 6:28 PDT


Budući da je već stekla status modne ikone, nije ni čudo što žene širom sveta lepu Slovenku doživljavaju i kao trendseterku. Njene odevne kombinacije se kopiraju od glave do pete.

A jedno od njenih poslednjih izdanja, haljina koju je nosila prilikom službene posete Poljskoj, ispostavilo se da je pravi hit!

Објава коју дели Zofia Ruprecht (@zofiaewa) дана 7. Јул 2017. у 1:14 PDT


Posetu Donalda Trampa i prve dame Varšavi, obeležio je manji incident, kada je prva dama Poljske izbegla rukovanje sa američkim predsednikom.

Odmah iza toga, glavna tema bila je Melanija. Tačnije, haljina koju je ponela u toj prilici.

Објава коју дели Magazyn Gala (@magazyngala) дана 6. Јул 2017. у 4:11 PDT


Sasvim neobičan izbor lepe Slovenke koju najčešće viđamo u jednobojnim kobinacijama (ukoliko nije u pitanju prepoznatljiv Dolče i Gabana cvetni dezen), lilaplavu haljinu sa apstraktnim printom jarkih boja potpisuje španski brend "Delpozo".


Kako prenose strani mediji, nakon Melanijinog pojavljivanja, haljina je istog trenutka "planula" u buticima ovog španskog brenda!


Cena neobične "Delpozo" haljine iznosi oko 2.300 dolara!


Naravno, ljubičaste cipele u špic od brušene kože s dodatkom srebrne kopče, a koje potpisuje slavni Manolo Blanik, savršeno su upotpunile ceo Melanijin stajling.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading