Britanska javnost podeljena: Da li je najnovije izdanje Kejt Midlton primereno jednoj princezi (foto)

Autor:

17.07.2017 17:09

Foto:

Foto:



Najstariji grend slem turnir na svetu, slavni Vimbldon, okupio je svetsku džet-set elitu, a naravno, na tribinama su bili i članovi kraljevske porodice.

Iskorak iz aristokratske elegancije: Kejt Midlton iznenadila stajlingom na Vimbldonu (foto)

Još prvih dana ovog teniskog turnira vojvotkinja od Kembridža i njena sestra Pipa Midlton su pobrale sve pohvale za stajling! Supruga princa Vilijama je oduševila mladalačkim stajlingom, dok je modni odabir novopečene gospođe Metjuz bilo nešto romantičniji.


A poslednjeg dana Vimbldona, na finalnom meču između Marina Čilića i Rodžera Federera, Kejt se pojavila u izdanju koje je podelilo mišljenje britanske javnosti.


Ponovo se odlučila za mladalački stil, belu haljinu sa printom poljskog cveća na dnu, ali ono oko čega su modni stručnjaci i ukrstili koplja, jeste dužina vojvotkinjine haljine.


Navodno, prema strogom kraljevskom kodeksu oblačenja, ovako "razigrana" letnja haljinica koja otkriva noge se ne smatra primerenom jednoj princezi...


S druge strane, oni nešto savremeniji modni znalci smatraju da je Kejt oličenje ženstvenosti i pristojnosti baš u ovakvom autfitu. Inače, haljinu potpisuje dizajnerka Ketrin Voker.


Kada je odabir obuće u pitanju, atraktivna vojvotkinja je i ovog puta iskoričila iz svog uobičajenog stila i odabrala sandale sa debljom petom i otvorenim prstima...

Maja Gašić

Autor