Anđelina Džoli zablistala u najboljem društvu: Ležerno belo izdanje za crveni tepih (foto)

Autor:

11.09.2017 11:21

Foto:

Foto:



Anđelina Džoli pojavila se na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu kako bi predstavila svoj najnoviji film, a bivša supruga Breda Pita u Kanadu je otputovala u društvu njihovo petoro dece.

Објава коју дели ExtraTV (@extratv) дана 10. Сеп 2017. у 1:47 PDT

Džolijeva je jedna od producenata animiranog filma "The Breadwinner" koji je imao premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Anđelina Džoli: Bez suza pred decom

Za tu priliku ona je odabrala vrlo ležeran outfit i ostala verna udobnosti i na crvenom tepihu. Bele lepršave pantalone i top bez naramenica pokazali su se kao dobitna kombinacija za vitku Anđelinu koja se uvek opredeljuje za minimalistički stil, i godinama sledi modno pravilo "manje je više".

Jedini nakit koji je imala 42-godišnja glumica su hoop naušnice od dijamanata i dva prstena. Takođe, slavna lepotica ostala je verna i istom spektru boja. Ne odustaje od garderobe u beloj boji ili u tamnim, obično crnim nijansama.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Zašto neće biti pomirenja?

Ova premijera bila je vrlo važna za nju jer su joj glavni kritičari bili njena deca u čijoj pratnji se pojavila u Torontu, što je prava retkost.

Uz Džolijevu su bili 13-godišnji Paks, 12- godišnja Zahara, 11-godišnja Šajlo i te 9-godišnji blizanci Noks i Vivijen, dok im 16-godišnji Medoks nije pravio društvo.