Dama u crvenom: Nikol Kidman blistala u kreaciji Kalvina Klajna, ali jedan detalj podelio mišljenja (foto)

Autor:

18.09.2017 16:31

Foto:

Foto:Australijska glumica Nikol Kidman trijumfovala je na ovogodišnjoj dodeli Emija, na kojoj je odnela nagradu za najbolju glumicu u  kategoriji  TV projekta “limited edition”, a za seriju “Big Little Lies”.

Primajući statuu, glumica je održala emotivan govor u kojem se zahvalila svom suprugu Kitu Urbanu na podršci, a posebno njihovim ćerkicama Sandej Rouz i Fejt Margaret.

- Zbog svake noći koju nisam bila sa vama da vas ušuškam u krevet i uspavam, ovo je za vas - rekla je glumica suznih očiju, a publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Kidman je svakako bila zvezda 69. dodele Emija. Poljubac koji su ona i njen suprug iz serije "Big Little Lies” Aleksander Skarsgard razmenili prilikom dodele nagrada, danas je glavna tema većine svetskih medija. Naime, glumci su se poljubili ravno u usta, dok je Nikolin suprug Urban stajao na pola metra od dnjih...

69. dodela Еmija: Nikol Kidman nagrada za najbolju glumicu, Džulija Luis-Drajfus postavila rekord (foto/video)

Naravno, ono o čemu se još poričalo jeste efektna kreacija koju je australijska diva ponela. Jarkocrvenu haljinu otvorenih leđa sa raskošnom suknjom potpisuje čuveni američki kreator Kalvin Klajn.

A post shared by Pelin Kaya (@modavesosyete) on Sep 18, 2017 at 2:39am PDT


Kosu je skupila u ležernu punđu, ali detalj koji je podelio mišljenja javnosti jeste odabir obuće.

Svi se slažu da su se pink sandale savršeno uklapale uz raskošnu haljinu, ali ono što je zbunilo mnoge jeste što leva i desna sandala nisu iste!

Nikol Kidman: Konačno sam dočekala da mogu ponovo da pomeram lice

Svetska štampa je pohitala da napiše kako je Nikol greškom obula različit par obuće, ali zapravo se radi o trenutno popularnom trendu...

Maja Gašić

Autor