Lepa Sindina kći: Kaja Gerber preti da zaseni slavnu majku

Autor: Maja Gašić

24.10.2017 17:30

Foto:

Foto:Kaja Gerber, ćerka bivšeg supermodela i jedne od najlepših žena na svetu Sindi Kraford, čini se da će dostići slavu čuvene majke. Ove sezone šesnaestogodišnja Kaja je debitovala je na nedeljama mode kao manekenka, a njena lepota i talenat nisu prošli nezapaženo.

Paris Fashion Week: Nikad zabavnija visoka moda (foto)

Na nedavno završenoj Pariskoj nedelji mode otvorila je reviju brenda Chanel, a modni magazini su je već proglasili novom Lagerfeldovom muzom. Da je nasledila maminu lepotu, a po mnogima je čak i nadmašila, potvrđuje i činjenica da će se Kaja takmičiti za prestižnu titulu Modela godine na dodeli Modnih nagrada 2017.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Sep 21, 2017 at 1:53pm PDT


Mlađe dete Sindi Kraford i biznismena Rendija Gerbera će imati žestoku konkurenciju. Pored nje, lepotice koje će se takmičiti za ovu prestižnu titulu su već čuvene sestre Điđi i Bela Hadid, Vini Harlou i Advoa Aboa.

Kako mnogi predviđaju, Kaja ima velike šanse da bude proglašena majlepšom i najuticajnijom manekenkom u 2017, a naravno ima punu podršku slavne majke, koja je u nedavnom ekskluzivnom intervjuu za magazin "Gloria" otkrila koliko je ponosna na svoju ćerku.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Aug 29, 2017 at 10:47am PDT


- Naslućivala sam da će se opredeliti za manekenstvo jer ima sve predispozicije da uspe. Iako je moje dete, iznenadila me je koliko je profesionalna u poslu. Nikada ne kasni, ne pravi probleme, ne izvoljeva, a ima samo 16 godina. Ona vodi računa o svemu. Ponekad mi se učini da je veoma zrela za svoje godine. Pazi šta i koliko jede, što ja, recimo, nisam činila. Kad bi mi se nešto svidelo, jela sam dok imam snage. Reagovala sam tek kad bih dobila kilogram-dva više. 

Sindi Kraford: Porodica mi je najbitnija

Budući da je tek počela da se bavi manekenstvom, najmudrije savete u vezi sa poslom dobila je od majke.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Aug 16, 2017 at 9:26am PDT


– Savetovala sam joj da se rukovodi vrednostima koje je dobila u porodici. Sve ostalo je nadgradnja. Ona je dobro dete. Namerno kažem dete, jer je zaista tako. Juče mi je rekla: “Mama, znaš li kako je Klaudija Šifer zgodna, kakvo telo ima?” Ma nije moguće, pomislila sam, mami nikada tako nešto nisi rekla. Šalim se, naravno, Klaudija je moja veoma dobra prijateljica koja izgleda fantastično - ispričala je Sindi za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor