Koketni spoj baroka i rokenrola: Spektakularnom revijom Bata Spasojević zatvorio 31. Fashion selection

Autor:

27.10.2017 12:19

Foto:

Foto:



Sinoć je pred prepunom salom BelExpo centru revijom "Art & Rock Therapy" Bate Spasojevića svečano zatvoren 31. Fashion Selection.

Boravak u Parizu, gradu svetlosti, mode, ljubavi i umetnosti, bio je velika inspiracija za nove modne kreacije jednog od najomiljenijih srpskih kreatora.

Obilazak muzeja, skulpture baroknih i renesansnih anđela, energija srednjevekovnih umetnika koja se oseća kroz njihova dela, uz slušanje muzike rok zvezda sa kraja 20. veka, rodile su kod Bate nove ideje, nove modne skice, koje su realizovane preko printova na raznim materijalima i kombinacijama na prvi pogled nespojivih materijala.

Kvalitetni vuneni štofovi, koža, svila, pamuk, uz vrhunske kreacije i neočekivane spojeve, doprinose da osoba koja ponese kreaciju Bate Spasojevića uvek oseti individualnost, udobnost i odlično vizuelno predstavljanje, kao i rađanje želje da uvek jedva čekate da vidite kakvu novu kreaciju i modno predstavljanje će smisliti Bata Spasojević.

U Batinim jedinstvenim kreacijama na poslednjoj večeri 31. Fashion Selection-a, uživao je veliki broj poznatih ličnosti.

 

Maja Gašić

Autor