Kojoj lepše stoji? Jelena Rozga i Kejt Bosvort u haljini koju i vi možete da kupite

Autor:

01.11.2017 14:05

Foto:

Foto:



Često mislimo da velike zvezde uvek nose unikatne modele renomiranih dizajnera, i mada je to retko slučaj ali redovno nas oduševi kad otkrijemo da i poznati vole "pristupačne" krpice.

Iznenađujuć izbor: Zašto se priča o kuminoj haljini na venčanju Danice i princa Filipa Karađorđevića?

Princeza Viktorija, naslednica švedske krune, oduševila nas je kada se na svadbi princa Filipa Karađorđevića i umetnice Danice Marinković pojavila u haljini popularnog brenda "H&M". I najomiljenija evropska princeza Kejt Midlton se neretko odlučuje za garderobu koja je dostupna svima...

A ako su ove krpice prihvatljive damama plave krvi, zašto ne bi bile i holivudskim zvezdama?

Atraktivna glumica Kejt Bosvort je na otvaranju nove prodavnice popularnog brenda "H&M" u Njujorku obukla njihov najtraženiji model, lepršavu haljinu cvetnog dezena koju je za ovu kuću osmislio dizajner Erdem Moralioglu.

@_fashion_az је поделио/ла објаву дана 22. Окт 2017. у 10:16 PDT


Ova ženstvena kreacija se dopala još jednoj plavokosoj lepotica, ali sa naših prostora. Pevačica Jelena Rozga je istu haljinu ponela na otvaranju iste radnje u Hrvatskoj.

Kraj ljubavi: Jelena Rozga o raskidu veridbe sa Stjepanom Hauserom


Crna haljina je isticala svetao ten koji krasi obe zvezde, čak im je i odabir obuće bio sličan, a  gotovo je nemoguće odlučiti koja je izgledala lepše...
Maja Gašić

Autor