Brižit Makron i Luj Viton - savršen spoj modernog i baroknog stila (foto)

Autor:

13.12.2017 15:38

Foto:

Foto:



Možda ne prima toliko pohvala za stajling kao prva dama Amerike, ali i Bržit Makron je po mišljenu modnih znalaca žena istančanog ukusa.

Prva dama Francuske u bordo kombinaciji: Modno izdanje Brižit Makron ponovo u centru pažnje (foto)

Prva dama Francuske uglavnom je pobornik jednostavnih krojeva. Dugački sakoi sa ruskom kragnom i uzane cigaret pantalone su njen zaštitni znak, a ne voli mnogo ni da eksperimentiše sa bojama. Tamnoplava, crna, bordo - zagasite nijanse su omiljene u garderoberu supruge Emanuela Makrona.


Ipak, s vremena na vreme ume da nas iznenadi nekom neočekivanom kombinacijom. A upravo to je uradila kada se nedavno pojavila na "One Planet" samitu.


Proverenu crnu kombinaciju koju su činille uzane pantalone, bluza sa diskretnim detaljima i kratke čizmice začinila je raskošnim kaputićem od brokata, a koji potpisuje slavni brend Luj Viton.


Model romantičnog cvetnog printa u kojem preovladavaju zlatna i pastelne nijanse, pripada kolekciji za proleće/leto 2018.


Ono u čemu je prva dama francuske ostala dosledna, jeste kroj. Dužine do kolena sa omiljenom ruskom kragnom, Vitonov kaputić je uneo dozu "barokonog" šika u uobičajeni stajling gospođe Makron.

A post shared by Fancy Journal (@fancy_journal) on Dec 12, 2017 at 11:41pm PST

Maja Gašić

Autor