Izdanje Kim Kardašijan koje je proglašeno promašajem godine

Autor:

08.09.2016 18:23

Foto:

Foto:



Modne kombinacije najpoznatije starlete na svetu često nailaze na kritike ali jedno izdanje stručnjaci su proglasili modnim promašajem godine. Činilo se da neće lako uspeti da nadmaši providne čizme u kojima je pordefilovala ulicama Nujorka, ali ona  je sve demantovala jednim nesvakidašnjim izdanjem.


Kim je na koncert svog supruga Kanje Vesta došla obučena u providnu sjajnu haljinu koju je uklopila  sa srebrnim čizmama. Njena hrabra odevna kombinacija je naišla na oštre kritike a uglavnom su se svi složili da ovakav model čizama nikako ne pristaje figuri Kim Kardašijan. Svetski modni blogeri smatraju da je ovakav model čizama suviše napadan i da nije presudna građa starlete, već da je ovakva obuća ne pristaje nikom - ni u jednoj prilici.

Silver Surfer

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 7, 2016 at 10:39am PDT


Srebrne čizme su, čini se omiljeni par obuće u cipelaru poznate strarlete s obzirom na to da se jednom prilikom pohvalila kako ih je njena trogodišnja ćerka Nort Vest već "nosila". Kim se tada našalila kako ona i ćerka imaju isti modni ukus a ovaj komentar je naišao na burne reakcije javnosti.  Međutim, to nije prvi put da je Kim našla  na meti kritika zbog ovoga.

Naime, starleta je objavila i fotografiju gde su ona i Nort obučene u slične srebrne haljine. Potez je naišao na opšte kritike, pa su mnogi na komentarisali kako bi Nort morala da se oblači u skladu sa svojim godinama.

Me & my mini me! #MSG #DaddysConcert #vetements #yeezyseason4clearmules

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 6, 2016 at 2:18pm PDT

 

Komentari. (0)

Loading