Raskošno i glamurozno: najlepše obučene glumice na dodeli Emija

Autor:

19.09.2016 11:39

Foto:

Foto:



Glamur je obeležio i ovogodišnju, 68. po redu dodelu nagrada Emi koja je održana u "Majkrosoft teatru", u Los Anđelesu.

Filmske i televizijske zvezde utrkivale su se ko će poneti najlepšu toaletu i privući najviše pažnje. Kako to obično biva, neke dame su svojim odabirom haljina zaslužile mesto na listi najlepše odevenih, dok su se neke pokajale zbog svojih odluka.

Perlice, dragulji, saten, svila, neobični i ekstravagantni krojevi... raznovrsni stilovi su mogli da se vide na ovogodišnjoj dodeli Emija. Ipak, prema mišeljenju modnih kritičara, titulu najlepše odevenih dama zasigurno su ponele glumice Emilija Klark, Sara Polson i Prijanka Čopra.

Popularna Kalisi iz "Igre prestola" nosila je "nude" haljinu kuće Versaće koja je savršeno istakla njen ten i besprekornu figuru.


Zvezda serije "Američka horor priča", Sara Polson, na dodelu je došla u zelenoj, draguljima optočenoj haljini modne kuće Prada.


Indijska lepotica i zvezda serije "Kvanitko", Prijanka Čopra, bila je primećena u lepršavoj haljini Džejsona Vua.

Dvadesetpetogodišnja glumica i model Emili Ratajkovski izgledala je izazovno u pripijenoj haljini koju je dizajnirao njen pratilac na dodeli, Zek Pozen.

Lepotica Sofija Vergara, zvezda serije "Moderna porodica" blistala je u Versaće haljini na jedno rame.


Jedna od najlepših toaleta na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada, svakako je bila i ona koju je nosila zvezda serije "Domovina", Kler Dejns. Mlada glumica je nosila glamuroznu kreaciju Zeka Pozena u boji zlata. Međutim, iako su kritičari pohvalili dizajn haljine, glumica je kritikovana zbog preterano preplanulog tena, koji nikako nije išao uz zlatnu toaletu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading