Lusi Lu dizajnira cipele koje će vaša stopala obožavati

Autor: Maja Gašić

13.10.2016 11:57

Foto:

Foto:Kao i većina njenih koleginica, i američka glumica Lusi Lu (47)  se oprobala u dizajnerskim vodama. Zanosna Azijatkinja je poznata po tome da je vrlo izbirljiva po pitanju obuće, zato je odlučila da udruži snage sa jednom od najpoznatijih dizajnerskih kuća. Ime Bruno Malji je sinonim za kvalitetnu obuću, a upravo sa ovim italijanskim brendom je talentovana Lusi uspostavila saradnju.

O tome koji su njeni kriterijumi pri izboru cipela, Lusi je izjavila za portal "E!":

- Udobnost mi je najvažnija. To kako se stopala osećaju kad obujem cipelu, to je najvažnije. I proverevam da li su dobro "tapacirane", jer ako nisu, neću ih kupiti. Ovo je posebno važno kad kupujem cipele na viskou štiklu.

La Dolce Vita by @brunomagliofficial always classic & timeless Shot by @ruvenafanador #AW16

A photo posted by Lucy Liu (@lucyliu) on Sep 9, 2016 at 11:44am PDT

Budući da je visoka svega metar i šezdeset, zanosna lepotica je gotovo uvek na visokim potpeticama.

- Volim visoke potpetice jer sam niska, a štikle čine da mi noga izgleda duže - iskrena je glumica.

Style that deserves an award: @lucyliu in The Lucy Pump at The 43rd Annual Student Academy Awards in LA

A photo posted by Bruno Magli (@brunomagliofficial) on Sep 23, 2016 at 12:08pm PDT

Linija koju Lusi Lu dizajnera sa kućom Bruno Malji nazvana je jednostavno "The Lucy". Radi se o cipelama na visoku potpeticu, ali udobnim salonkama koje će svaka žena moći da nosi bez straha da će je nažuljati. Kako ova linija izgleda, Lusi je malo bliže pojasnila:

- To su zapravo klasične salonke, ali sa neočekivanim detaljima. Na primer, volim male otvore koji dozvoljavaju da se vide prsti. Takođe, vrlo je važno da sve boje budu neutralne i večne - "nude", crna, zmijska koža, siva, metalik i crvena. Nema kombinacija više od dve boje, a ja lično uvek nekako naginjem neutralnim tonovima. Posebno sivoj. Odlično se slaže sa braon, crnom i možete da je nosite u svakoj prilici - na crvenom tepihu ili uz džins u dnevnoj varijanti.

We struck gold with the Lucy #AW16 #theBrunoMagliWoman #blackandgold

A photo posted by Bruno Magli (@brunomagliofficial) on Oct 11, 2016 at 10:49am PDT

Atraktivna glumica je otkrila i koji je njih stil obklačenja, u čemu se najbolje oseća...

- Preko dana najviše volim da nosim haljine. Ujutru obično idem na vežbe, zatim se istuširam, navučem haljinu i par cipela na visoke potpetice. Tako mi je najjednostavnije jer čim stignem na posao, moram da ih skinem kako bih obukla "kostim". I kad završim s poslom, ponovo sve to obučem i opet izgledam sveže kao kad sam izašla iz kuće. A u slučaju da posle posla izađem na piće, opet sam lepo obučena i za tu priliku.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading