Za glamurozna i raskošna izdanja: crni pliš je osvojio svet

Autor:

17.10.2016 15:56

Foto:

Foto:



Nakon višegodišnjeg modnog izgnanstva, pliš se vratio na velika vrata i trenutno je apsolutni hit!

Mat, svetlucavi, puniji i tanji, ovaj materijal je neprikosnoveni vladar modnih pista. Brojne ugledne modne kuće su ga uvrstile u svoje kolekcije, a linija kratkih čizmica od pliša dizajnerke Stele Makarti pokazala je da ova tkanina nije rezervisana samo za odeću.

Još jedna prednost ovog materijala jeste što celokupnom izgledu daje senzualnu, otmenu i retro notu. Lako se kombinuje, pa u zavisnosti od odabira ostalih komada odeće i detalja, pliš može da bude deo ležernog, poslovnog i elegantnog izgleda.

I  velike svetske zvezde nisu odolele ovom trendu. Glamurozna izdanja velikih zvezda nisu ostala neprimećena na crvenom tepihu.

Glumica Ejmi Adams se pre tri dana na gala večeri londonskog Filmskog festivala pojavila u elegantnoj uskoj haljini sa zanimljivim prorezima koji otkrivaju ključne kosti.

Pop senzacija Lejdi Gaga se odlučila za glamur Zlatnog doba Holivuda i haljinu koja otkriva ramena.

Nekadašnji supermodel Mila Jovovič je ponela kreaciju sa detaljima od pliša i razigranim resama.

Glumica koja je poznata po besprekornom stilu, Nikol Kidman, blistala je na crvenom tepihu u elegantnoj haljini sa dubokim šlicem koji je otkrivao noge.

Najplaćenija glumica Holivuda, Sofija Vergara je zamenila dugačke uzane kreacije, po kojima je poznata, razigranom haljinom koja kombinuje tufne i "pencil" suknju.

Večita devojčica, glumica Riz Viderspun je izabrala elegantni kombinezon od crnog pliša sa seksi otvorom na grudima.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading