Kraj jedne ere: Zašto je Viktorija Bekam odustala od visokih potpetica

Autor: Marija Milenković

23.10.2016 13:00

Foto:

Foto:Viktorija Bekam je nesumnjivo jedna od najbolje obučenih žena na svetu. Moderna dizajnerka pretrpana je obavezama ali uspeva da uvek izgleda savršeno. Njene odevne kombinacije su nepogrešive a njen zaštitni znak su, do nedavno bile visoke potpetice. Fotografija na kojoj vežba na pokretnoj traci na štiklama obišla je svet.

"Ledena kraljica" koja je  vrtoglave štikle od 12 centimetara nosila, gotovo religiozno sada je mnogo opuštenija što se izbora obuće tiče.  Njena  modna transformacija nije prošla nezapaženo. Mnoge devojke širom sveta su  bez mnogo razmišljanja po uzoru na modnu ikonu salonke zamenile udobnim patikama, a neki su govorili da se Viktorija odlučila na ovaj  korak jer ima probleme sa zdravljemPoš Spajs je  rešila da stavi tačku na govorkanja prilikom gostovanja u emisiji  “Good Morning America”.

-Kada dođemo u određene godine shvatimo da pamučna bela majica može da zameni kratku haljinu, a patike vrtoglave potpetice, a to ne znači nemaran izgled. Jednostavno ne mogu više da podnesem visoke potpetice. Bar ne dok radim. Mnogo putujem i odeća koju nosim mora da bude jednostavna i udobna.Hod na visokm potpeticam menja držanje tela. Nosite ono u čemu se dobro osećate i nosite vi odeću, a ne ona vas. Na taj način će sve što obučete izgledati kao apsolutni pogodak - rekla je tom prilikom. Iako smo sigurni da će najpoznatija mršavica na svetu još mnogo puta nositi čuvene Lobutin cipele, drago nam je da vidimo i njenu opušteniju stranu.

Inače, Viktorija je prilikom ovog gostovanja  ispričala kako je ljubav sa suprugom Dejvidom bila na prvi pogled.  Otkrila je kako mu je zapisala broj telefona na avionskoj karti za let London-Mančester, koju on i dan danas čuva.

Komentari. (0)

Loading