Srpska pop pevačica uvek je u centru pažnje. O njoj se govori zbog emotivnih veza, poslovnih odluka ali i zbog modnih kombinacija koje smelo nosi bez obzira na mišljenje drugih.

Od kako se za njen stajling brine mlađa sestra, dizajnerka Kristina Bekvalac nema greške. Svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu kritičari ocenjuju- čistom desetkom.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 11, 2016 at 1:04pm PDT

Od kako se pojavila, Nataša važi za jednu od najlepših i najbolje odevenih žena na srpskoj javnoj sceni a taj status je uspela da sačuva i dan danas, jer joj polazi ua rukom da  izgleda i čedno i zavodljivo u isto vreme.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 17, 2016 at 4:41am PDT

Sa razlogom je zovu panonska Barbika, duga plava kosa je njen zaštitni znak, a u belim haljinama koje najčešće nosi izgleda besprekorno.

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 13, 2016 at 5:44am PDT

Zanimljivo je što Nataša van scene voli jednostavnu garderobu,  najradije nosi farmerke i patike, pa njene vizuelne transformacije i zato privlače toliko pažnje.

I kada nosi klasične pantalone, Nataša u njima izgleda drugačije od drugih. Zbog seksepila kojim zrači i najjednostavniju kombinaciju uspeva da učini posebnom.

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on May 31, 2016 at 2:21pm PDT

Komentari (0)

Loading