Šta povezuje princezu Kejt i devojku princa Harija?

Autor:

22.11.2016 14:59

Foto:

Foto:



Čini se da vojvotkinja od Kembridža i devojka princa Harija imaju više  zajedničkih stvari nego što se činilo u početku. Naime, poznato je da je Kejt Midlton neprikosnovena kraljica stila koja baš nikada ne pravi modne greške.

Kako je Kejt Midlton od simpatičnog devojčurka postala modna ikona

Ona je miljenica svetske javnosti, što bez obzira na kraljevsku titulu,  često ume da ponese komade garderobe koje svako od nas može da priušti.  Nenadmašna je u tome da skupocenim haljinama,  pronađe neuporedivo jeftnije zamene koje su podjednako atraktivne i lepe.

Kada je princ Hari uplovio u vezu sa kanadskom glumicom Megan Markl, Kejt je dobila sebi ravnopravnu, makar što se mode tiče. Britanci su odmah primetili da je Megan baš kao i Kejt, prava modna ikona sofisticiranog stila.

Stil Megan Markl kao stvoren za britanski dvor

U tome u prilog ide što su se i jedna i druga pojavile u gotovo istim haljinama koje potpisuje Diane von Furstenberg .

A photo posted by HRH ? (@alltheroyalsoftheworld) on Nov 21, 2016 at 10:42am PST

Princeza Kejt  je dugu elegantnu haljinu ponela još pre dve godine. Iskombinovala je uz elegantnu malu tašnu, a kako bi raskošna haljina došla do izražaja  princeza je kosu podigla u punđu.

Megan se ipak odlučila za kraću varijantu iste haljine još 2012. godine. Kada su je zamolili da prokomentariše ovo svoje modno izdanje kanadska glumica je bila iznenađujuće storga prema sebi: -Suviše kratko, suviše tesno, moja kosa je previše uglađena. Sve u svemi, vidi se da sam se previše trudila, bila je iskrena Megan.

A photo posted by Alena (@bemod.ru) on Nov 17, 2016 at 10:28am PST

Komentari. (0)

Loading